Sport

Remarcații lui MM Stoica după România – Finlanda 1-0: „Rar mi-a fost dat să văd jucători cu centrări așa bune!”. Ce spune despre Octavian Popescu și Darius Olaru

MM Stoica a remarcat mai mulți fotbaliști ai României după victoria cu Finlanda, scor 1-0, fiind încântat de felul în care au trimis centrări Andrei Rațiu și Alex Cicâldău.
12.06.2022 | 00:28
Remarcatii lui MM Stoica dupa Romania  Finlanda 10 Rar mia fost dat sa vad jucatori cu centrari asa bune Ce spune despre Octavian Popescu si Darius Olaru
Remarcații lui MM Stoica după România - Finlanda 1-0. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului consideră că selecționerul Edi Iordănescu a alcătuit echipa perfectă pentru a reuși să-i combată pe nordici.

Remarcații lui MM Stoica după România – Finlanda 1-0

MM Stoica a avut mai mulți remarcați după victoria României împotriva Finlandei, prima de când Edi Iordănescu a preluat naționala: „Tot ce s-a făcut, s-a făcut bine, mai puțin ratarea din penalty a lui Pușcaș. Ar face bine să nu mai bată niciodată, a bătut rău de tot!

ADVERTISEMENT

Ne miram că nu joacă bine Finlanda, păi nu i-am lăsat noi să joace bine. Selecționerul a gândit bine meciul acesta, Pușcaș e om de presing, Octavian Popescu e om de presing, Sorescu e om de presing.

Nu pot să nu îl remarc pe Bancu, a dat un gol în care el a pasat către atacant și după a apărut în careu să finalizeze din centrarea lui Pușcaș. Al doilea remarcat al meu este Florin Niță, care a apărat incredibil”.

ADVERTISEMENT

„Îl remarc pe Chiricheș care a jucat excepțional, aș vrea să-i văd pe detractorii lui, care făceau mișto de el, foștii internaționali… în fine. Îl remarc pe Darius Olaru și pe Sorescu.

Rar mi-a fost dat să văd jucători care să vină cu centrări bune cum au venit Rațiu și Cicâldău. În rest, n-aș putea să spun, cei care au intrat pe parcurs nu au intrat la nivelul celor pe care i-au înlocuit”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Golul mi se pare puțin pe de-a-ndoaselea!”

Basarab Panduru a comentat și el duelul cu Finlanda, explicând că „tricolorii” trebuie să fie precauți la următoarele meciuri, pentru că nordicii au avut ocazii imense pe care le-au irosit în a doua repriză:

„Mi-a plăcut prima repriză, nu mi-a plăcut deloc a doua repriză, se poate pune pe seama faptului că trebuia să apărăm rezultatul. Ocaziile lor au fost ieșite din cale afară.

ADVERTISEMENT

Golul mi se pare puțin pe de-a-ndoaselea, deobicei centrează fundașul lateral și dă gol atacantul. Rațiu centrează foarte bine, îți pune mingea pe cap. La Manea nu am văzut astfel de centrări, dădea în primul om din fotbal”.

„Nu prea ai ce să-i reproșezi, se bate, dar nu știu eu dacă e numă nouă, ba e în tușă în dreapta, ba în tușă în stânga, ba centrează… nu știu, dar dacă ești număr nouă, du-te acolo în careu și așteaptă să primești mingi”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,20 este cota pentru „X” la meciul România – Muntenegru. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT