Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a explicat de ce l-a scos pe Djokovic. „Nu mai are curajul ăla”. Ce-i cere lui Compagno

Gigi Becali a explicat la FANATIK SUPERLIGA motivul pentru care l-a schimbat pe Djokovic la pauză în Dinamo - FCSB. Patronul cere antrenamente personalizate şi lui Compagno.
27.11.2023 | 11:56
Gigi Becali a explicat de ce la scos pe Djokovic Nu mai are curajul ala Cei cere lui Compagno
Gigi Becali a explicat de ce l-a scos pe Djokovic. „Nu mai are curajul ăla”. Ce-i cere lui Compagno. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat la limită meciul cu Dinamo, scor 1-0. Roş-albaştrii au marcat unicul gol al meciului prin Florinel Coman, care a transformat o lovitură liberă şi s-au impus pentru a doua oară în acest sezon în derby.

Gigi Becali a explicat de ce l-a scos pe Djokovic: “Fuga de răspundere”

Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre cele două schimbări de la pauză când David Miculescu şi Damjan Djokovic au fost înlocuiţi de Andrea Compagno şi Ovidiu Popescu:

ADVERTISEMENT

“Miculescu nu pot să spun că nu a încercat, dar nu a avut realizări. S-a încercat şi cu Compagno, deşi dacă mă întrebi pe cine mizez după meciul de aseară, îl pun pe Miculescu în locul lui Compagno.

Miculescu nu a avut mingi. Djokovic nu pierde mingea, dar nu îmi place că ai situaţii să o dai în faţă, tu pac o dai în spate. Fuga de răspundere… Atunci am zis să îl schimbăm, să jucăm. 

ADVERTISEMENT

“Djokovic nu mai are curajul ăla, în primul rând”

Chiar dacă Ovidiu Popescu are greşelile lui, se implică, aleargă. El a dat viaţă jocului. Nu ştiu de ce Djokovic nu mai e la fel ca la început. Şi la Compagno e la fel, când a venit era… 

O să vorbesc cu Pintilii şi o să îi spun: «Când faceţi antrenamente cu Compagno să îi explicaţi. Vine mingea la tine şi vrei să dai pasă unui jucător în alergare. Ăla mai face 3-4 metri, dă-i acolo, nu i-o da în spate».

ADVERTISEMENT

El nu pasează pe poziţia în care jucătorul va ajunge, el pasează în poziţia în care îl vede pe jucător. Ăla a mai făcut doi-trei paşi până îi dai tu. Este lent, asta este.

Dar când pasezi, dă-i pe poziţie viitoare, nu în spatele omului. Astea sunt lucruri pe care trebuie să le spună antrenorii. Eu aşa zic. Djokovic nu mai are curajul ăla, în primul rând. În al doilea rând, are şi altă vârstă”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită în reluare pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

De ce i-a schimbat Gigi Becali pe Miculescu şi Djokovic

ADVERTISEMENT