Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Remarcatul lui Vivi Răchită după Dinamo – Oţelul 3-1: „E fotbalist! Cel mai bun transfer al iernii”

Un fotbalist transferat de Dinamo l-a impresionat pe Vivi Răchită în victoria cu Oțelul, scor 3-1.
21.02.2024 | 15:09
Remarcatul lui Vivi Rachita dupa Dinamo  Otelul 31 E fotbalist Cel mai bun transfer al iernii
Remarcatul lui Vivi Răchită după Dinamo - Oţelul 3-1: „E fotbalist! Cel mai bun transfer al iernii”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a învins-o pe Oțelul, scor 3-1, și a legat două victorii în SuperLiga, după ce, în runda precedentă, se impusese și la Farul, scor 2-0. Un fotbalist transferat de „câini” în această iarnă l-a dat pe spate pe Vivi Răchită.

Vivi Răchită, impresionat de un fotbalist de la Dinamo. A fost transferat în iarnă

Darko Velkovski (28 de ani) continuă să impresioneze după transferul la Dinamo. Internaționalul nord-macedonean în victoria cu Farul, scor 2-0, și a primit laude și după succesul cu Oțelul.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că cel mai bun transfer al lui Dinamo e acest Velvkovski. Se vede că e jucător de valoare și dă încredere echipei și cred că e și jucător de vestiar.

E un jucător de valoare și cred că știe să se impună în vestiar. Aici a câștigat Dinamo”, a declarat Vivi Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Darko Velkovski a ajuns în Ștefan cel Mare din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Al-Ettifaq. Stoperul, care lovește mingea atât cu dreptul, cât și cu stângul, poate evolua și în fața apărării. Conform transfermarkt.com, este evaluat la 1,8 milioane de euro și a bifat 48 de meciuri și a înscris 3 goluri în tricoul primei reprezentative.

„Cel mai bun meci al lui Dinamo din ultimii doi ani”

În urma victoriei cu Oțelul, Dinamo a urcat pe locul 15, cu 22 de puncte, la cinci lungimi de barajul pentru menținerea în primul eșalon. Victoria împotriva Oțelului l-a impresionat până și pe Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine ieri a fost o plăcere totuși să constant că Dinamo, cu un antrenor care provine dintr-o școală incontestabilă a fotbalului croat, după 2 luni care cam este termenul în care un antrenor își poate pune pecetea pe concepția și prestația de joc a unei echipe, reușește să salte această echipă.

Eu consider că Dinamo a făcut cel mai bun meci în ultimii doi ani și că indiferent că apar oameni din tot felul de domenii care n-au nicio treabă cu fotbalul, cum este și conducerea lui Dinamo”, a declarat Cornel Dinu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al lui Dinamo se anunță extrem de complicat. „Câinii roșii” merg în deplasare în Gruia, acolo unde vor înfrunta una dintre pretendentele la titlu, CFR Cluj. Confruntarea e programată vineri, 23 februarie, de la ora 20:00.

Cristi Coste, SHOW LIVE cu Cornel Dinu, Gigi Mustata, Sorin Cartu, Florin Manea | Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT
Tags: