Sport

Darko Velkovski, gol de fotbalist mare în Farul – Dinamo! Reacția lui Hagi

Darko Velkovski a marcat un gol superb în meciul Farul - Dinamo, aceasta fiind prima sa reușită în tricoul ”câinilor” după transferul din această iarnă.
12.02.2024 | 20:59
Darko Velkovski gol de fotbalist mare in Farul  Dinamo Reactia lui Hagi
Darko Velkovski, gol de fotbalist mare în Farul - Dinamo!
ADVERTISEMENT

Trupa lui Zeljko Kopic s-a dus la malul Mării Negre cu gândul de a obține puncte importante în bătălia pentru salvarea de la retrogradare, dar și ”marinarii” visează la un loc în play-off.

Gol superb al lui Darko Velkovski în Farul – Dinamo

În minutul 29 al partidei Farul – Dinamo, care închide etapa a 25-a din SuperLiga, fundașul nord-macedonean Darko Velkovski a deschis scorul cu o superbă lovitură de cap după o fază fixă.

ADVERTISEMENT

Croatul Domagoj Pavicic a centrat perfect dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar Velkovski, aflat la prima bară, a deviat extraordinar balonul cu capul pe spate spre colțul lung al porții lui Alexandru Buzbuchi.

Portarul Farului a plonjat disperat spre mingea trimisă de fundașul ”câinilor”, însă nu a mai avut ce face. Balonul trimis de jucătorul lui Dinamo a fost excelent plasat, lovind bara înainte de a intra în plasă.

ADVERTISEMENT

Golul superb reușit de fundașul nord-macedonean al lui Dinamo l-a lăsat împietrit pe marginea terenului pe Gică Hagi. Vulcanic din fire, ”Regele” a rămas mut de uimire pe banca tehnică a Farului.

Darko Velkovski gol Farul - Dinamo
Darko Velkovski a marcat un gol superb în meciul Farul – Dinamo, aceasta fiind prima sa reușită în tricoul ”câinilor”. Sursă foto: captură Digi Sport

Velkovski, încrezător că Dinamo se poate salva

Darko Velkovski, în vârstă de 28 de ani, este la primul gol înscris după transferul la Dinamo din această iarnă. Nord-macedoneanul a semnat din postura de jucător liber de contract, după ce în prima parte a sezonului a jucat pentru Al Ettifaq din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Darko Velkovski are un salariu lunar de 12.000 de euro, ceea ce îl face pe fundașul cu 48 de meciuri la naționala Macedoniei de Nord să fie cel mai bine plătit jucător de la Dinamo.

Astfel, Velkovski va încasa într-un an 144.000 de euro. Acest transfer însă ar putea fi pentru Dinamo și o afacere dacă jucătorul va confirma așteptările și ”câinii” se vor salva de la retrogradare. Fundașul central e evaluat la 1,8 milioane de euro conform unui site de specialitate.

ADVERTISEMENT

Imediat după transferul la Dinamo, jucătorul nord-macedonean anunța că speră ca echipa antrenată de Zeljko Kopic să reușească să se salveze de la retrogradare și chiar să evite și locurile de baraj.

ADVERTISEMENT