Sport

Renèe Gracie a devenit model pe un site pentru adulți din pasiune pentru automobilism: ”Revin. S-au aliniat astrele”. Foto

Renèe Gracie a renunțat la automobilism din lisă de bani, dar își anunță reântoarcerea după ce a câștigat jumătate de milion de dolari pe un site dedicat adulților.
11.04.2023 | 10:30
Renèe Gracie a devenit model pe site-urile pentru adulți pentru a strânge banii necesari carierei în sporturile cu motor.
ADVERTISEMENT

Fără îndoială, întrecerile auto se numără între cele mai costisitoare discipline sportive. Sunt mulți sportivi care renunță din pricina lipsei sponsorilor. Însă și alții care găsesc soluții pentru a-și finanța pasiunea. Iar uneori apelează chiar la variante mai puțin conformiste.

Renèe Gracie a devenit model pe site-urile pentru adulți pentru a strânge banii necesari carierei în sporturile cu motor

Renèe Gracie a fost pasionată de cursele auto încă de mică. Și chiar dacă este născută în Australia, la Brisbane, și-a dorit o carieră în America, la NASCAR.

ADVERTISEMENT

S-a îndeptat către seriile de circuit și a concurat în Carrera Cup, Super2. Ba chiar a bifat și două prezențe în cea mai importantă întrecere GT World Challenge Australia, la categoria Supercars, Bathurst 1000.

În 2017 însă, din pricina lipsei de finanțare necesară participării la întreceri, a fost nevoită să se retragă. N-a renunțat însă la visul său. Și a decis să-și creeze un cont pe Only Fans pentru a strânge banii pentru curse prin conținut destinat exclusiv adulților.

ADVERTISEMENT

”Îmi doresc foarte mult să concuresc din nou. Am un kart, am făcut câteva curse pentru a încerca să-mi păstrez antrenamentul. Între timp, strâng fonduri pentru a reveni.

Nu știu dacă o voi face aici, în Australia. Poate că este mai bine peste Ocean, în America. Și nu pentru că îmi este teamă de reacția celorlalți concurenți.

ADVERTISEMENT

Ca fată m-am lovit mereu de idei preconcepute. Important este să găsesc cea mai bună formulă pentru mine și sponsorii mei”, declara Renèe Gracie în urmă cu doi ani.

Între timp, lucrurile au prins contur. A adunat mai bine de jumătate de milion de dolari. În plus, a realizat un documentar în care și-a prezentat povestea. Iar acum este gata să ia un nou start.

ADVERTISEMENT

„A fost nevoie de doi ani pentru a ajunge în acest punct. Au fost oameni care m-au privit deloc frumos și alții care au încercat să mă oprească sau să mă descurajeze. 

În cele din urmă, nu ar trebui să conteze cine ești sau ce faci. Dacă vrei să obții ceva și ți-ai propus să faci asta, ar trebui să îți poți realiza visul. Iar faptul că am ajuns aici arată acest lucru.

Stelele s-au aliniat și o pot lua de la capăt”, a spus Gracie.

Ea va revei pe piste, la finalul lunii, în Perth Supersprint. Își va continua apoi pregătirile, prin alte întreceri minore, pentru ca, în octombrie, să revină în Bathurst 1000.

  • 28 de ani are Renèe Gracie
ADVERTISEMENT