Sport

Renunţă Andrei Nicolescu la partea sportivă de la Dinamo? “Mai întâi trebuie să se întâmple asta!”. Exclusiv

Andrei Nicolescu a comentat pentru FANATIK informaţiile conform cărora va renunţa la partea sportivă de la Dinamo, spunând că nu este cazul pentru moment.
16.01.2024 | 18:33
Renunta Andrei Nicolescu la partea sportiva de la Dinamo Mai intai trebuie sa se intample asta Exclusiv
Andrei Nicolescu şi Zeljko Kopic, la Dinamo. Sursa: captură tv
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte de a doua parte a sezonului. Suporterii “câinilor” sunt nemulţumiţi de faptul că până acum a fost bifat un singur transfer la echipă, cel al lui Darko Velkovski, având în vedere că echipa este într-o situaţie foarte dificilă, pe penultimul loc în clasament.

Renunţă Andrei Nicolescu la partea sportivă de la Dinamo? “Mai întâi să trecem de perioada asta agitată! Nu e cazul acum”

În aceste condiţii, Andrei Nicolescu, cel care ocupă postul de administrator special, echivalent cu cel de preşedinte într-o socitate aflată în insolvenţă, ar urma să renunţe la partea sportivă, conform celor de la Radio Dinamo.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a reacţionat pentru FANATIK şi a declarat că nu se pune problema deocamdată să renunţe la partea sportivă de la Dinamo, iar aducerea unui nou director sportiv va deveni o prioritate după ce situaţia de la echipă se va stabiliza:

“Nu ştiu de unde a ieşit ştirea asta, sincer să vă spun. Evident că suntem în căutarea unui director sportiv, dar nu este cazul acum. Mai întâi să trecem de perioada asta agitată.

ADVERTISEMENT

Nu e ca şi cum eu controlez în totalitate partea sportivă. Este o echipă care lucrează în această parte, pe ceea ce a fost lăsat de fostul director sportiv, într-o situaţie care trebuie gestionată cât mai bine în această perioadă”, a declarat Nicolescu pentru FANATIK.

Dinamoviştii aşteaptă noi transferuri: “Suntem în căutări pentru un mijlocaş ofensiv şi un atacant”

Fanii aşteaptă întăriri în ceasul al “12-lea” la Dinamo, în condiţiile în care sâmbătă “câinii” vor avea primul meci oficial din 2024, împotriva celor de la Petrolul Ploieşti. Echipa lui Kopic este într-o situaţie delicată fiind penultima în clasament.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu susţine că Dinamo va mai face transferuri şi vrea ca acestea să fie anunţate în cursul acestei săptămâni, printre posturile vizate fiind unul de mijlocaş ofensiv şi atacant:

“Încercăm astăzi sau mâine (n.r. miercuri sau joi) să mai anunţăm transferuri, oricum în scurt timp. Deocamdată, suntem în căutări pentru un mijlocaş ofensiv şi un atacant. O să vedem ce reuşim să facem şi dacă vom finaliza discuţiile”, a spus Andrei Nicolescu pentru publicaţia noastră.

ADVERTISEMENT

Campania de transferuri din vară a fost coordonată de Ovidiu Burcă şi fostul director sportiv Gabriel Glăvan. Burcă şi-a dat demisia după eşecul cu FCSB din campionat, iar Gabi Glăvan a plătit şi el cu postul campania foarte slabă de achiziţii din vară, fiind demis în luna decembrie, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

  • 1 transfer a bifat Dinamo în această perioadă de mercato
  • 16 puncte a adunat Dinamo în primele 21 de etape
ADVERTISEMENT