Sport

Resemnare înainte de FCSB – Petrolul: “E imposibil”. Ce spune președintele clubului despre arbitraj

Resemnare în direct din partea Petrolului înaintea meciului cu FCSB. Președintele clubului prahovean a abordat subiectul arbitrajului.
03.03.2024 | 12:35
Resemnare inainte de FCSB  Petrolul E imposibil Ce spune presedintele clubului despre arbitraj
Resemnare în direct înainte de FCSB - Petrolul. Președintele oaspeților a vorbit despre arbitraj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Petrolul Ploiești are șanse matematice la calificarea în play-off de pe locul 6, ultima poziție care asigură prezența între cele mai bune 6 echipe ale sezonului. Totuși, Claudiu Tudor, președintele ploieștenilor, a avut un discurs resemnat înaintea meciului cu FCSB, duminică, ora 20:30, în etapa a 29-a a SuperLigii.

Resemnare înainte de FCSB – Petrolul: “E imposibil”

Petrolul Ploiești ocupă locul 10 în clasament, cu 35 de puncte, cu două etape rămase din sezonul regulat. „Lupii galbeni” au șanse matematice să obțină locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, însă soarta echipei lui Florin Pârvu depinde și de rezultatele înregistrate de contracandidatele directe.

ADVERTISEMENT

Pentru Petrolul Ploiești urmează duelul extrem de complicat de pe terenul liderului. FCSB – Petrolul are loc duminică seară pe Arena Națională, iar cele două galerii au anunțat un adevărat spectacol în tribune. Claudiu Tudor, președintele „găzarilor”, nu are speranțe pentru calificarea în play-off.

”Este un joc pe care o să îl jucăm pentru suporteri. E imposibil să ne mai gândim la play-off. Cu meciul de azi, începem pregătirea play-out-ului. Sper să depășim momentul dificil de la meciul cu Universitatea Craiova”, a declarat Claudiu Tudor, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Președintele Petrolului a vorbit despre arbitraj înaintea duelului cu FCSB: „Nu au nevoie de ajutor”

Petrolul – FCSB va fi arbitrat de la centru de către Florin Andrei. Arbitrul din Târgu Mureș va fi ajutat de la linii de către asistenții Vasile Marinescu și Marius Marchidanu. În camera VAR au fost delegați Cătălin Popa și Iulian Dima.

Claudiu Tudor a vorbit despre arbitraj și susține că echipa lui Gigi Becali nu are nevoie de ajutor din partea arbitrilor. Oficialul prahovenilor a mărturisit că gândul echipei sale se îndreaptă deja către play-out.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că Steaua (n. red. FCSB) are nevoie de ajutor din partea arbitrilor. Jucătorii n-au presiune. A fost o dorință comună, dar nu cu o presiune dusă la extrem. Sperăm să facem o surpriză.

Dacă vom câștiga diseară, jucăm un ultim meci destul de interesant. Dar acum ne gândim către play-out”, a mai spus Claudiu Tudor. În tur, FCSB și Petrolul au remizat spectaculos la Ploiești, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Florin Pârvu îl contrazice pe Claudiu Tudor: „Dezamăgiți, dar nu resemnați”

Petrolul Ploiești a pierdut cu UTA Arad (0-1) și Universitatea Craiova (2-3), iar șansele ploieștenilor la calificarea în play-off s-au diminuat serios. Totuși, antrenorul Florin Pârvu i-a mobilizat pe jucătorii săi la conferința de presă.

Deși lotul este dezamăgit, Florin Pârvu așteaptă o altfel de reacție din partea echipei sale. „E un meci foarte important, jucăm cu liderul campionatului, o echipă foarte bună, rezultatele confirmă acest lucru. 

Venim după două înfrângeri, suntem dezamăgiți, dar nu resemnați. Vom lupta până la capăt și vrem să scoatem maximum din cele două jocuri rămase în sezonul regulat. Din punctul meu de vedere, cel mai greu a fost să-i recuperăm pe jucători din punct de vedere mental.

„Dezamăgirea după înfrângerea cu Universitatea Craiova a fost foarte mare”

A existat dorință mare să prindem primele șase locuri, dezamăgirea după înfrângerea de acasă cu CSU Craiova a fost foarte mare. Am discutat și trebuie să mergem înainte. Urmează un alt meci, unul foarte important.

În primul rând, este un derby, ceea ce contează foarte mult pentru suporterii noștri. Dar vrem să aducem puncte, avem nevoie! Știm că este un derby așteptat de fani, e clar că există motivație și sunt sigur că la ora jocului vom arăta bine. 

Nu neapărat un tratament special, dar trebuie o atenție mai mare pentru jucătorii lor importanți, care pot face diferența. Știm lucrul acesta, am discutat și sper că vom reuși să ne închidem foarte bine și să nu avem probleme”, a spus Florin Pârvu, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4,15 este cota pentru „X” la meciul FCSB - Petrolul