Ana Toma, specialist în nutriție, a dezvăluit cea mai bună rețetă de ardei umpluți, dar și care este secretul pe care se bazează atunci când intră în bucătărie.
Potrivit dcnews.ro, este foarte bine să folosim carne proaspătă de țară, nicidecum din cea cumpărată din comerț. Cea din urmă conține foarte multe zgârciuri.
De asemenea, pielea și grăsimea nu sunt deloc bune când vine vorba de pregătirea acestei rețete culinare. E bine să tocăm chiar noi carnea.
Secretul de care ține cont Ana Toma este faptul că mereu folosește carne slabă când se apucă de gătit ardei umpluți. Cea de pui sau curcan este cea mai bună.
Ardeii umpluți pot fi păstrați la frigider o perioadă de câteva zile. Acest fel de mâncare tradițional este perfect pentru o masă în familie, la prânz.
De asemenea, rețeta merge de minune și în perioada posturilor de peste an, trebuie numai să fie eliminată carnea din compoziție.
Ingrediente pentru ardeii umpluți: