Postul Crăciunului ne aduce o rețetă simplă, rapidă și extrem de delicioasă de smântână de post. Care este secretul preparatului? Nimic altceva decât ingrediente 100% naturale.
Timpul nu pregătire este unul relativ mic și nici nu este nevoie de foarte multe produse pentru a te bucura de un preparat delicios, dar mai ales de post.
Tot ce trebuie să faci este să arunci un ochi peste rândurile de mai jos. FANATIK îți arată cum să pregătești smântâna pentru preparatele tale culinare.
Smântâna de post se menține excelent la frigider o perioadă destul de lungă, circa o săptămână. În plus, poate fi folosită la fel ca cea clasică, nu există nicio restricție.
Pentru o reușită sigură este bine să folosiți un mixer vertical sau un blender mai performant pentru a mărunți cât mai bine toate ingredientele.
De asemenea, un alt sfat de care e bine să ții cont este acela ca toate produsele să fie păstrate la temperatura camerei înainte de a fi foloste.
Ingrediente necesare pentru smântână de post: