Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reușește Dorinel Munteanu minunea în FCSB – Oțelul: “Aștept să se țină de cuvânt”

FCSB se pregătește de vizita celor de la Oțelul Galați. Dorinel Munteanu vine hotărât la București să strice planurile gazdelor de a se distanța de CFR în clasament.
03.12.2023 | 16:25
Reuseste Dorinel Munteanu minunea in FCSB  Otelul Astept sa se tina de cuvant
Dorinel Munteanu vine la Bucuresti sa castige. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu este pregătit să strice planurile celor de la FCSB. Oțelul vine pe Național Arena și are ca obiectiv să ia punct sau puncte de la formația aflată pe primul loc. Pentru FCSB, miza este mare. În cazul unui succes, formația lui Becali se va distanța la 8 puncte de CFR Cluj.

Oțelul, pregătită să facă surpriza

“Dorinel poate să îi dea emoții lui Gigi. Eu zic că nu poți mereu să joci mereu frumos și să câștigi, dar jocul FCSB-ului a cam scârțâit în ultima vreme. E bine că au obținut punctele și că sunt acolo pe primul loc la o distanță bună de CFR.

ADVERTISEMENT

Sper să reușească să se motiveze suficient cât să realizeze că e un moment foarte important în care se pot desprinde la 8 puncte și contează mult. Dar e incomodă, clar e incomodă Oțelul. Îmi aduc aminte de meciul tur cu execuția lui Tavi Popescu”, a declarat Florin Gardoș.

FCSB speră să profite de pasul greșit făcut de rivalele la titlu. CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de către Universitatea Craiova și a ajuns la 4 meciuri fără victorie în Superliga. Nici Rapidul nu o duce prea bine. Formația lui Bergodi nu a mai câștigat de 3 etape.

ADVERTISEMENT

FCSB este lider în Superliga

“Aștept să se țină Dorinel Munteanu de cuvânt. A spus și aici la Fanatik că va câștiga, că îl va bate pe Gigi. Și să implementeze planul tactic pe care Gigi l-a spus. Să conducă cu 1-0 și apoi să se retragă în apărare să apere acel rezultat de 1-0.

Va fi un meci greu, eu cred că FCSB are prima șansă, dar se poate întâmpla orice. Am văzut cât de antrenor este Dorinel la Galați. Așa, dacă iei jucătorii, nu știu dacă poți să scoți ceva pentru un eventual transfer. Ca să îl ai de vânzare, trebuie să îl ceară cineva”, a declarat Valeriu Rachită.

ADVERTISEMENT

“Da, 1 solist fără emoții. Steaua nu trece în ultimele meciuri printr-un moment bun, dar îi bate pe toți. Eu cred că în seara asta o să-i bată și pe joc bun. O să și joace. Nu știu ce tactică o să facă Dorinel, dar eu cred că jucătorii Stelei sunt mult mai buni individuali și o să deblocheze meciul. Gol Coman din nou, e în formă”, a declarat Adrian Ilie.

“Ambele marchează și peste 8,5 cornere ar putea să fie. Dacă Oțelul a marcat etapa trecută când Dorinel a dat zăpada, îți dai seama acum când nu mai are nicio altă treabă decât să pregătească meciul. Chiar dacă nu se trage acoperișul Arenei nu sunt condiții de precipitații”, a concluzionat Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dorinel Munteanu vrea sa o incurce pe FCSB

ADVERTISEMENT