Life

Revelion de lux pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu! Cei doi au fugit în țările calde după împăcare

Unde petrec Ramona Olaru și Cătălin Cazacu de Revelion. După ce s-au împăcat, au plecat într-o vacanță de lux, doi ei doi.
29.12.2022 | 17:25
Revelion de lux pentru Ramona Olaru si Catalin Cazacu Cei doi au fugit in tarile calde dupa impacare
Revelion de lux pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat din nou și au decis să facă sărbătorile împreună. Cei doi au plecat departe de țara noastră, într-o vacanță de lux.

Revelion de lux pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Unde au plecat

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor petrece Revelionul departe, într-o destinație cu mult soare. Mai precis, cei doi oameni de televiziune au ales să plece în Mexic împreună, acolo unde vor sărbători și Revelionul.

ADVERTISEMENT

Doar că de această dată, cei doi vor trebui să își mai scurteze vacanța de Revelion deoarece au responsabilități în țară și trebuie să se întoarcă repede pentru a prezenta emisiunile la care participă zi de zi.

Chiar și așa, fericirea este mare pentru cei doi. După cum putem vedea și în imaginile de pe rețelele de socializare, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt în culmea fericirii și pozează zâmbitori și îmbrățișați.

ADVERTISEMENT

„După cum bine știi amândoi muncim”, a declarat Cătălin Cazacu, pentru ego.ro.

„Eu munceam mai mult anul trecut, el nu. El nu era în program zilnic”, a spus și Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu a spus că nu mai este „o frunză în vânt” și are un program de respectat la locul de muncă de la Antena Stars.

„Anul trecut eram ușor frunză în vânt. Acum nu mai sunt „frunză în vânt”, acum sunt la program și eu. Dacă nu știți de la 10, la 12 în fiecare zi pe Antena Stars”, a mai declarat Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, extrem de entuziasmați de vacanță

Cei doi iubiți au fost așa entuziasmați de vacanță încât nici nu au vrut să spună unde merg de teamă că și-ar putea strica norocul și nu vor mai putea pleca.

Totuși, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au spus că destinația aleasă de ei este una cu mult soare și cu un zbor cu avionul de 20 de ore.

ADVERTISEMENT

„Dacă până acum cel mai lung zbor pe care l-am avut a fost de 12-13 ore, probabil acum ajungem la 20 de ore de zbor. O să ne ducem undeva și mai departe. Abia aștept să luăm biletele.

Încă nu spunem unde pentru că se lege. Nu vrem să spunem până nu luăm și biletele, pentru că este foarte greu să mai găsești zboruri și să nu ne entuziasmăm prea repede. Sperăm să fie bine. Undeva cu soare pot să spun”, a mai spus Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT
Tags: