Life

Revelionul lui Dan Negru, sabotat de Pro TV? Ce s-a întâmplat în culisele celor două mari televiziuni

08.12.2020 | 10:42
Revelionul lui Dan Negru sabotat de Pro TV Ce sa intamplat in culisele celor doua mari televiziuni
ADVERTISEMENT

Revelionul lui Dan Negru ar fi fost sabotat de Pro TV, postul de televiziune fiind de mai mult timp în conflict cu Antena 1. Vedetele care se află sub contract au primit interdicții aspre în această perioadă, când au loc filmările pentru evenimentul de Anul Nou. 

Dan Negru, celebrul prezentator de la Antena 1, ar avea probleme cu ediția de Revelion din acest an. Iar cei care ar fi încercat să-i strice planurile fac parte din televiziunea rivală de pe Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

Șefii de la Pro TV ar fi luat o decizie majoră pentru această perioadă, care le afectează pe mai multe dintre vedetele autohtone.

Revelionul lui Dan Negru, sabotat de Pro TV? Ce s-a întâmplat în culisele celor două mari televiziuni

Toată lumea știe că Antena 1 are o audiență mare în noaptea dintre ani, atunci când este difuzat celebrul Revelion al lui Dan Negru. Anul acesta, se pare că prezentatorul ar fi avut de înfruntat câteva obstacole din cauza celor de la televiziunea rivală.

ADVERTISEMENT

Șefii de la Pro TV le-ar fi impus vedetelor aflate sub contract restricții aspre pentru filmările de Anul Nou. Anna Lesko, Andreea Antonescu, Cezar Ouatu și Anda Adam ar fi primit interzis să participe la Revelionul prezentat de Dan Negru. Această decizie le afectează pe cele două componente ale trupei Andre, întrucât fac parte din „tabere” adverse, potrivit surselor de la CANCAN.ro.

Cei de la Antena 1 ar fi vrut să le aducă la Revelionul lui Dan Negru atât pe Andreea Bălan, cât și pe Andreea Antonescu, pentru a sărbători reuniunea trupei Andre. Din păcate, se pare că doar fosta parteneră a lui George Burcea poate participa la filmări, din moment ce colega ei de trupă are contract cu Pro TV.

ADVERTISEMENT

De altfel, Andreea Bălan a primit undă verde de la Antena 1 să apară la emisiunea lui Cătălin Măruță, din moment ce trupa Andre nu poate funcționa dacă cele două apar pe posturi separat. Bineînțeles, frumoasa blondină nu a vorbit foarte mult și a lăsat-o pe Andreea Antonescu să vorbească pentru amândouă. Mai mult, nici măcar nu a venit în platou până la final, atunci când a interpretat melodia „Nostalgii” alături de colega ei.

Andreea Bălan a avut parte e o surpriză neplăcută după ce dansatorul ei , Petrișor, a fost depistat cu SARS – CoV -2 atunci când au avut loc testările de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Dan Negru anunță un Revelion legendar

Dan Negru vrea ca Antena 1 să fie lider de audiență în noaptea dintre ani, motiv pentru care a pregătit foarte bine Revelionul 2021. Platoul de filmare dedicat prezentatorului și vedetelor care vor contribui se află într-unul dintre pavilioanele Romexpo.

Printre numele mari care anunță să facă istorie pe 31 decembrie se numără selecționerul U21, Adrian Mutu, fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, Cosmin Contra, dar și Elena Udrea, fostul ministru al Turismului în perioada 2008 – 2012.

ADVERTISEMENT