Sport

Revenire de senzație la Rapid! Pe cine se va putea baza Bergodi începând cu a doua etapă din play-off

Revenire de senzație la Rapid. Un fotbalist care a fost indisponibil în ultimele șase luni își va putea ajuta echipa începând de la meciul cu Universitatea Craiova.
22.03.2024 | 18:50
Revenire de senzatie la Rapid Pe cine se va putea baza Bergodi incepand cu a doua etapa din playoff
Revenire de senzație la Rapid! Pe cine se va putea baza Bergodi începând cu a doua etapă din play-off. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Revenirea așteptată de toții fanii Rapidului s-a produs! Fotbalistul care a fost accidentat în ultimele șase luni e apt de joc și poate intra chiar din etapa a doua play-off-ului, când giuleștenii o înfruntă pe Universitatea Craiova.

Revenire de senzație la Rapid! Xian Emmers e apt de joc

Xian Emmers, unul dintre preferații lui Dan Șucu, a fost accidentat în ultimele șase luni, dar acum este apt să își ajute colegii în play-off. Alb-vișiniii au postat fotografii cu belgianul de la ultimul antrenament.

ADVERTISEMENT

„Xian este 100% apt de joc”, a fost mesajul de la postarea de pe Facebookul oficial al Rapidului.

Xian Emmers n-a mai jucat într-un meci oficial pentru Rapid din 1 octombrie 2023, atunci când alb-vișiniii au remizat la Sibiu, scor 1-1, cu Hermannstadt. Partida de atunci a contat pentru etapa a 11-a a sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul belgian urma să revină alături de colegi în ianuarie, în cantonamentul din Antalya, însă a acuzat dureri la degetul mare de la piciorul drept, astfel că a revenit în România pentru investigații suplimentare.

Înainte de accidentare, Xian Emmers bifase nouă  prezențe în acest sezon, dintre care opt au fost în campionat. Mijlocașul a reușit chiar și un gol, în victoria de pe teren propriu, scor 3-1, cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Astfel, Emmers a mai avut nevoie de încă trei luni de tratament pentru a se recupera. Calvarul belgianului s-a sfârșit și poate fi o soluție pentru Cristiano Bergodi în următoarea rundă din play-off.

În etapa a doua a play-off-ului din SuperLiga, Rapid joacă pe „Ion Oblemenco”, în compania Universității Craiova. Duelul de foc pentru locul 2 este programat sâmbătă, 30 martie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Rapid sunt pe locurile 2 și 3 în SuperLiga, la egalitate de puncte, 28. În fața lor se află liderul FCSB, care are un avans de șapte puncte. Giuleștenii speră să își spele păcatele în Bănie, după ce au început play-off-ul cu stângul, înfrângere acasă, cu Farul, scor 1-2.

ADVERTISEMENT