Fotbal intern

Revenire spectaculoasă la Universitatea Craiova! Un fotbalist important, gata să reintre pe teren. Exclusiv

07.04.2021 | 18:05
Revenire spectaculoasa la Universitatea Craiova Un fotbalist important gata sa reintre pe teren Exclusiv
ADVERTISEMENT

Un jucător de la Universitatea Craiova este aproape să revină pe gazon. Accidentat la începutul lunii martie, Vladimir Screciu așteaptă să revină la antrenamentele alături de coechipieri într-o săptămână. Mijlocașul poate fi o piesă grea în privința play-off-ului. 

Jucătorul Științei trece printr-o serie „neagră”, deoarece ghinioanele s-au ținut după el, iar neadaptarea sa în Belgia, la Genk, a fost provocată de problemele medicale pe care le-a avut.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis îl așteaptă cu brațele deschise, mai ales că vin meciurile decisive pentru titlu. Craiova mai are să dea piept cu CFR Cluj în ultima rundă a sezonului regulat, duminică, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Vladimir Screciu este aproape recuperat după o accidentare și ar putea juca pentru Universitatea Craiova în play-off

Sistemul impus de Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova îl putea avantaja pe Vladimir Screciu, însă fotbalistul de 21 de ani s-a accidentat la începutul lunii martie, ieșind cu dureri în finalul primei reprize a meciului dintre Chindia Târgoviște și U Craiova, din Cupa României.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Screciu a suferit o ruptură musculară fix într-un loc unde a mai avut probleme în trecut, astfel că timpul pentru recuperare a fost mai îndelungat. Din fericire, jucătorul este aproape de revenirea pe gazon, acum, înainte de începerea play-off-ului.

În mod normal, Vladimir Screciu, care este eligibil și pentru a fi folosit în postura de jucător sub 21 de ani, ar putea reveni la antrenamentele în colectiv peste o săptămână. Până acum, acesta s-a antrenat separat.

ADVERTISEMENT
  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Vladimir Screciu, conform site-urilor de specialitate
  • 14 apariții a bifat mijlocașul pentru Universitatea Craiova în actuala stagiune

Elvir Koljic a revenit și el pe teren. „Dragonul” a evoluat în partida cu FCSB

Veștile bune continuă pentru Marinos Ouzounidis, antrenorul Universității, dar cea mai importantă ar putea fi cea legată de revenirea atacantului Elvir Koljic, unul dintre cei mai buni jucători din play-off-ul precedent, atunci când Știința a fost la un pas să câștige titlul.

ADVERTISEMENT

Din octombrie nu mai evoluase Koljic, însă „Dragonul” a intrat câteva minute în partida cu FCSB, fiind recuperat după accidentarea groaznică provocată de Ovidiu Mihalache, jucătorul lui Poli Iași. Grecul de pe banca oltenilor nu vrea să riște prea mult și să-l alunge pe bosniac prea multe minute, fiind conștient de faptul că Elvir Koljic s-ar putea accidenta din nou dacă este forțat.

Lipsa unui atacant de careu veritabil s-a simțit în multe momente în jocul „juveților”, iar revenirea sa ar conta foarte mult în ideea unui play-off care se anunță foarte greu, cu FCSB și CFR Cluj principale contracandidate la câștigarea campionatului.

  • 47 de meciuri are Koljic la echipa din Bănie
  • 26 de goluri și 7 pase decisive a reușit bosniacul la Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 1,75 este cota pentru „ambele echipe nu marchează”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT