Life

Revenire surpriză la Antena 1! ”Contează să te simți apreciat”

Antena 1, surpriză de proporții pentru fanii serialului ”Lia - soția soțului meu”. O vedetă revine cu un rol controversat
28.11.2023 | 13:48
Revenire surpriza la Antena 1 Conteaza sa te simti apreciat
Surpriză de proporții pentru telespectatorii Antena 1. O vedetă îndrăgită revine pe micile ecrane Sursa foto: Facebook, Freepik
ADVERTISEMENT

Fanii Antena 1 vor avea parte de una dintre cele mai plăcute surprize de anul acesta. O vedetă extrem de îndrăgită revine pe micile ecrane, după o absență de câteva luni.

Cristina Ciobănașu dă naștere unui personaj puternic

Pe final de an, telespectorii Antena 1 au primit una dintre cele mai bune vești din ultima perioadă. După o pauză destul de îndelungată, una dintre vedetele cele mai apreciate ale trustului revine pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu, căci despre ea este vorba, revine la marea ei pasiune și anume, actoria. În ultima vreme, fanii i-au simțit absența, mai ales că nu a mai avut niciun rol în producțiile semnate de Ruxandra Ion.

Se pare că fosta iubită a lui Vlad Gherman a păstrat ce este mai bun pentru final. Astfel, Cristina Ciobănașu a recunoscut că va apărea în ”Lia – soția soțului meu” cu un rol interesant care a scos-o total din zona de confort.

ADVERTISEMENT

„Reîntoarcerea în echipa alături de care am lucrat şi la celelalte proiecte din trecut mi-a amintit cât de mult contează să te simţi apreciat de primii receptori ai muncii tale”, a povestit aceasta, într-un interviu recent.

Fanii o vor putea admira pe micile ecrane începând de joi, 30 de noiembrie. În serialul ”Lia – soția soțului meu”, Cristina Ciobănașu va da viață unei tinere pe nume Anastasia. Aceasta va apărea în viața lui Nae și a lui Petru pentru a destabiliza lucrurile și pentru a crea controverse.

ADVERTISEMENT

Legătura ei cu cele două personaje interpretate de Marian Râlea, respectiv Ștefan Floroaica nu este deloc întâmplătoare. Nae este singurul care îi cunoaște trecutul, iar Petru este singurul care o poate ajuta să depășească singurătatea și să îmbrățișeze iubirea.

„Sia este un personaj care mă scoate din zona de confort, care mă ţine în priză şi care nu îmi dă voie să iau o mică pauză’. Abia aştept să o descoperiți pentru că, în ciuda ambalajului, ea are un suflet minunat”, a declarat actrița, potrivit avantaje.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antena 1 abia a așteptat să se întoarcă pe platourile de filmare

Pe platourile de filmare, Cristina Ciobănașu se simte ca acasă. Actrița a reușit să stabilească legături puternice cu cei din echipa de producție care, în timp, a devenit ca o a doua familie.

Cristina trăiește cu intensitate maximă fiecare rol pe care îl primește. Cu siguranță, cei de acasă, din fața micilor ecrane au observat asta. Actrița reușește să transmită emoție dincolo de sticlă, iar asta este confirmarea supremă pentru un actor.

Deși este profesionistă din fire, fosta iubită a lui Vlad Gherman a recunoscut că a trecut și prin episoade dificile pe platourile de filmare. De departe, cel mai greu i-a fost să își reia activitatea după despărțirea de iubitul ei cu care a continuat să fie colegă de platou.

Odată cu revenirea ei pe micile ecrane, producătorii serialului le-au mai dat fanilor o veste bună. Și anume, aceea că, începând cu anul viitor, va fi difuzat cel de-al treilea sezon din ”Lia – soția soțului meu”.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni