Fotbal intern

Revenirea mult așteptată s-a produs: Elvir Koljic a jucat din nou după mai bine de șase luni de pauză!

04.04.2021 | 22:13
Revenirea mult asteptata sa produs Elvir Koljic a jucat din nou dupa mai bine de sase luni de pauza
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic a revenit pe teren după accidentarea îngrozitoare suferită în meciul cu Poli Iași din data de 2 octombrie 2020 și a ratat astfel transferul la Dinamo Kiev, unde era dorit de Mircea Lucescu.

Atacantul bosniac al Universității Craiova avea înainte de meciul cu FCSB cel mai bun index InStat din Liga 1, deși nu a mai jucat din etapa a 6-a! El a fost introdus pe teren de Marinos Ouzounidis în minutul 78 al partidei cu FCSB din deplasare, în locul lui Baiaram.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a acuzat extrem de mult lipsa golgheterului, care s-a văzut în multe partide în care oltenii nu au reușit să marcheze sau au ratat din situații clare, mai ales că atacantul avea niște cifre excelente: șase goluri marcate în primele șase meciuri ale campionatului.

Marinos Ouzounidis a anunțat reîntoarcerea golgheterului Elvir Koljic: „Voi vedea, voi discuta cu el și voi decide”

Marinos Ouzounidis l-a avut pe Elvir Koljic la antrenamente în ultimele două săptămâni și a declarat înainte de FCSB – U Craiova că va decide împreună cu jucătorul dacă va intra pe teren: „Koljic s-a antrenat în aceste două săptămâni, poate va fi alături de noi și va juca puțin. Voi vedea, voi discuta cu el și voi decide”, a spus antrenorul grec.

ADVERTISEMENT

Recuperarea lui Elvir Koljic a decurs mai greu decât era preconizat. Varianta optimistă era ca fotbalistul să revină pe teren la finalul lunii februarie sau cel târziu în luna martie, însă Kojic s-a accidentat din nou. De altfel, Sorin Cârțu anunța de asemenea în exclusivitate pentru FANATIK că Elvir Koljic ar putea juca împotriva FCSB-ului: „S-ar putea să apară. Dar aici cel mai bine știe antrenorul. El cunoaște cel mai bine situația, la ce nivel este Koljic după accidentare și cât poate să joace”.

Koljic a simțit o durere musculară în timpul programului de recuperare care presupune ședințe de pregătire separat de restul lotului, în sala de forță. Atacantul e „disperat” să se întoarcă pe teren, mai ales că înainte de accidentare era în vizorulul selecționerului Bosniei, care voia să îl cheme la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT
  • 23 de meciuri a ratat Elvir Koljic
  • 26 de săptămâni a fost accidentat atacantul Universității Craiova
  • 2.000.000 de euro e cota bosniacului conform transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 1,83 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT