Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Revine Victor Piţurcă în antrenorat? „Dacă o face, vine doar pe bani mulţi”

Ce se întâmplă cu Victor Pițurcă?! Antrenorul n-a mai pregătit o echipă de patru ani de zile!
13.03.2024 | 11:22
Revine Victor Piturca in antrenorat Daca o face vine doar pe bani multi
Revine Victor Piţurcă în antrenorat? „Dacă o face, vine doar pe bani mulţi”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă este așteptat să revină în antrenorat. Fostul selecționer n-a mai pregătit o echipă din sezonul 2019-2020, atunci când a fost principal la Universitatea Craiova. Ce spune fostul său colaborator Adrian Neaga.

Mai revine Victor Pițurcă în antrenorat?

Adrian Neaga a avut o carieră scurtă în antrenorat. Fostul atacant este acum agent FIFA, după ce ultima dată a fost principal la Timișoara, în 2018. Rică Neaga a revenit apoi în sezonul 2019-2020, când a dat curs solicitării lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Când m-a sunat nea Piți nu puteam să îl refuz. (n.r. – Cum e nea Piți?) E bine, sănătos, vorbim. Nu cred că mai merge. Are și dânsul o vârstă și nu cred că îi mai arde să preia acum o echipă. Dacă va fi să meargă cred că va fi undeva pe bani mulți.

Nu cred că se mai bagă. La cum îl simt. E liniștit. (n.r. – Dacă se mai bagă, te bagi?) Depinde dacă mă mai ia cu el. E normal e tăticul meu. A fost și este modelul meu în viață”, a declarat Adrian Neaga, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„E numărul 1”

Victor Pițurcă este cel mai de succes selecționer de după Revoluție. A calificat echipa națională a României la nu mai puțin de trei turnee finale de Campionat European: Euro 2000, Euro 2008 și Euro 2016.

Ca antrenor de club, tehnicianul în vârstă de 67 de ani a cucerit trei trofee: campionatul (2001), Supercupa României (2001) și Cupa României (1992), toate cu Steaua.

ADVERTISEMENT

„El m-a adus la Steaua. E clubul la care am avut cea mai mare satisfacție și am rămas cu cele mai bune relații. Mă refer la colegi. Cele mai frumoase momente alături de ei le-am avut.

E un om foarte drept. Vorba e vorbă. E unul dintre puținii oameni cu care ai bătut palma și e ca și un contract. În ziua de azi te fură lumea și cu contractul în mână. Pentru mine e numărul 1”, a adăugat fostul internațional.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Steaua, Universitatea Craiova și naționala României, Victor Pițurcă le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe România U21 și Al-Ittihad.

3WdAcmnMHus

ADVERTISEMENT