Life

Revista Taifasuri 973! Mircea Radu, fermecătorul erudit! Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!

Revista Taifasuri 973: super-interviu cu fermecătorul erudit Mircea Radu. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, religie, horoscop, matrimoniale, concurs.
22.02.2024 | 12:20
Revista Taifasuri 973 Mircea Radu fermecatorul erudit Editorial Fuego Vedete moda retete horoscop matrimoniale concurs
A apărut revista TAIFASURI 973! Super-interviu cu Mircea Radu, fermecătorul erudit! Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs, premii, bani!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 973! Super-interviu cu fermecătorul erudit Mircea Radu, „Mr. Dragoste”. Editorial FUEGO. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs nou, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 973!

A apărut revista TAIFASURI 973! Super-interviu cu Mircea Radu, fermecătorul erudit! Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs, premii, bani!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 973 despre viața de artist: „Confesiunea unei vieți de artist”.

Multă lume este curioasă de viața de artist. Se întreabă cum arată, li se pare foarte simplu. Cred că totul e sclipitor, este învăluit în liniște și mulți bani. Dar uită că nimic nu vine din cer. Am să vă spun, pe șleau, cu sinceritate, cum stau lucrurile.

Viața de artist este frumoasă, într-adevăr. În primul rând că este o profesie care îmbină utilul cu plăcutul. Vorbesc despre mine, cel puțin. Asta mi-am dorit să fac și pentru asta m-am pregătit intens.

Dar nu am ajuns la statutul de azi din senin. Au fost în spate nenumărate sacrificii, clipe investite, dureri, renunțări. Am ajuns artist pentru că am luptat, pentru că am pierdut nopți când alții dormeau, pentru că am renunțat la vacanțe, pentru că m-am spetit să ajuns la oameni, să-mi respect publicul, pentru că am evoluat, pentru că lăsat în plan secunde anumite fericiri și m-am ocupat serios de drumul meu și de visul pe care-l aveam.

Dar nu asta e important neapărat. Oamenii nu se uită în trecut și nici nu analizează. O să vă zic de mine. Viața mea actuală e construită din…

Din ce este construită viața lui FUEGO, aflați numai din editorialul său din numărul 973 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 22 februarie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 973. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Mircea Radu. Punct. Cum să prezinți un super-interviu cu fermecătorul „Mr. Dragoste” Mircea Radu? Eruditul Mircea Radu. Omul-televiziune Mircea Radu. Scriitorul Mircea Radu. Soțul și tatăl Mircea Radu. Și încă mulți alți… Mircea Radu! Ce emisiune „duce” acum Mircea Radu în toată lumea, unde nici nu vă închipuiți, numai pe Metropola TV, dar și cum este acasă: Mircea Radu cu soția, Mircea Radu și cei doi copii ai lor, unde și cum a cunoscut Mircea Radu pe doamna vieții sale și ce rol decisiv a avut un… parfum, care este specialitatea lui Mircea Radu… în bucătărie și multe altele din viața din fața și din spatele camerei de filmat, aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 973!

coperta 1 revista Taifasuri 973 cu MIrcea Radu
Nu ratați revista TAIFASURI 973 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă-n copertă!

Atenție, nu e de glumit cu obezitatea și diabetul zaharat de tip II! Sunt factori majori de risc pentru bolile cardiovasculare. În România ne apropiem vertiginos de pragul primului milion de persoane afectate de aceste două boli necruțătoare. Adevărul și sfaturi pentru a evita sau măcar a ameliora efectele lor devastatoare, aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 973, de la doi reputați medici care se luptă zi de zi cu obezitatea și diabetul zaharat de tip II!

ADVERTISEMENT

Horoscopul chinezesc 2024 „spune” că „Anul Dragonului de Lemn este o perioadă de dispute și reconversii profesionale”. Aflați de la un specialist în Astrologie Chineză și Feng Shui ce rezervă fiecărei zodii (în funcție de anul nașterii) Anul Dragonului de Lemn. Exclusiv în revista TAIFASURI 973!

Aveți „membrii de familie” blănoși și cu patru lăbuțe? Dacă da, este imperios necesar, acceptați exprimarea, să aflați ce este piometrul, o infecție deosebit de gravă a uterului la cățelușe și pisicuțe, care le pune viața în pericol. Aflați cum se detectează boala și cum trebuie tratată numai din revista TAIFASURI 973!

ADVERTISEMENT

Misterul ciudatului accident de metrou de la Moorgate, pe linia Northern City din Londra. În 28 februarie 1975, la ora 8:46, un tren fără nicio defecțiune tehnică a ucis 43 de oameni și a rănit grav alți 74. Cum s-a întâmplat incredibila tragedie și de ce este încă un mister cum a fost posibil așa carnagiu, aflați numai din revista TAIFASURI 973!

Cunoașteți povestea de… basm a superbului Cazinou din Sinaia? Dar care este alimentația ideală pentru creșterea masei musculare? Ce este dieta Jenny Craig, care asigură slăbitul constant? Ce tratament reface integral structura și aspectul părului? Care sunt chimicalele cancerigene prezente în toate articolele de curățenie pentru casă? De ce este foarte important să spuneți copilului cât mai des „Te iubesc!”? Aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 973!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pentru dieta în… depresie! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 973!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 973! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 22 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

A început un nou concurs marca TAIFASURI! Aflați cum puteți participa!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori!” este noul concurs al revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 973, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 22 februarie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 973!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 973 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT