Life

Revista Taifasuri 974! Mărturii crunte de la marele cutremur din 4 martie 1977. Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!

Revista Taifasuri 974: 4 martie 1977, ziua neagră care ne-a omorât mari artiști, ca Doinea Badea sau Toma Cragiu. Editorial Fuego. Modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs.
29.02.2024 | 16:06
Revista Taifasuri 974 Marturii crunte de la marele cutremur din 4 martie 1977 Editorial Fuego Vedete moda retete horoscop matrimoniale concurs
Revista Taifasuri 974! Mărturii crunte de la marele cutremur din 4 martie 1977. Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 974! Mărturii terifiante de la marele cutremur din 4 martie 1977, care ne-a omorât mari artiști, ca Doinea Badea(ce destin tragic!) sau Toma Caragiu (ce greșeală uriașă i-a fost fatală…). Editorial FUEGO. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs nou, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 974!

A apărut revista TAIFASURI 974! Mărturii crunte de la marele cutremur din 4 martie 1977. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs, premii, bani!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO (știți povestea numelui de scenă FUEGO?) este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 974 despre frica de a… trăi!

Viața e scurtă și efemeră. Sigur că e ciudată și puerilă această formulare, dar mă îngrozesc când văd în jurul meu cum pleacă rapid, fulgerător, oameni tineri, oameni care mai aveau atâtea de spus, de trăit, de simțit și arătat.

Nu există o regulă și nimeni nu poate prezice în vreun fel, când și cum se va rupe ața. Ce știu eu, în schimb, e faptul că trebuie să ne preocupăm de sănătate. Trebuie să ne facem analize periodice, să mergem la controale frecvente și în caz de simțim că ceva nu este în regulă, să acționăm în consecință, înainte de a fi prea târziu.

Dincolo de asta, este nevoie și de preocuparea legată de suflet. Dacă e să urăsc ceva pe lumea aceasta, acelea sunt regretele. Nu am neapărat foarte multe, dar sunt, totuși, momente în care îmi pare rău că nu am acționat în alt mod sau nu am trăit așa cum ar fi fost cazul să o fac. Astfel, e bine să lăsăm sufletul să…

Ce e bine să lăsăm sufletul să facă aflați numai din editorialul lui FUEGO din numărul 974 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 29 februarie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 974. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Cumplitul cutremur din 4 martie 1977 a omorât oameni, a dărâmat case, a schilodit suflete, a distrus vieți. Printre victimele furiei demente a Pământului de acum 47 de ani au fost și mari artiști, ca Doinea Badea, din care s-a mai găsit doar o mână, Toma Caragiu și bunul său prieten Alexandru Bocăneț, care s-au sfârșit îmbrățișați și zdrobiți de scară, în timp ce apartamentul din care au fugit a rămas intact, Eliza Petrăchescu, Filofteia Lăcătușu, Mihaela Mărăcineanu sau Tudor Dumitrescu… Mărturii terifiante ale prietenilor supraviețuitori, într-un amplu recviem jurnalistic de 4 pagini triste, tulburătoare, sfâșietoare din revista TAIFASURI 974.

coperta revista Taifasuri 974, cutremurul din 1977
NU ratați revista TAIFASURI 974 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Mare atenție, viitoare mămici, la Ora Magică! Ce este Ora Magică și cum contribuie la un atașament sigur între copil și mamă încă din primele ore de viață ale bebelușilor, aflați numai din revista TAIFASURI 974!

ADVERTISEMENT

Vocea critică interioară afectează atât relația cu propria persoană, cât și cu cei din jur, avertizează psihologii. Cum să vă „înțelegeți”, să vă armonizați cu gândurile critice dare vă strică liniștea sufletească, aflați numai din revista TAIFASURI 974!

Sunt celebri ca scriitori, dar au avut cu totul alte… meserii! Ce „au fost” Franz Kafka, Anton Cehov, Herman Melville, Arthur Conan Doyle sau Bram Stoker, aflați numai din revista TAIFASURI 974!

ADVERTISEMENT

De peștera Cioclovina ați auzit? Sau de deșerturile care se umplu de… flori? Dar de dieta „de weekend” care topește 3 kg în două zile? Știți cine și unde a inventat instrumentul care detectează riscul de epuizare profesională extremă, epuizantul „burnout”? De ce renunță tinerele din China la tradiții și adoptă „estetica fetelor albe”? Ce este „Mișcarea 4B” a femeilor care, de bună voie și nesilite de nimeni, renunță la lumea… bărbaților? Cum se manifestă și cum trebuie trata ADHD la adulți? Aflați toate aceste „minuni” din revista TAIFASURI 974!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete tradiționale din Bosnia! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 974!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 974! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 29 februarie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

A început un nou concurs marca TAIFASURI! Aflați cum puteți participa!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori!” este noul concurs al revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 974, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 29 februarie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 974!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 974 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT