Life

A apărut revista Taifasuri 863! Număr special! Pachet magic de Sărbători! Calendarul ortodox pe 2022, supliment astrologic de 8 pagini, 3 CD-uri!

Exclusiv în revista TAIFASURI 863: editorial Fuego, interviu Paula Hriscu + pachet magic de Sărbători: calendarul ortodox pe 2022, supliment astrologic de 8 pagini, 3 CD-uri! Concurs nou cu mari premii... de vacanță!
20.12.2021 | 11:23
A aparut revista Taifasuri 863 Numar special Pachet magic de Sarbatori Calendarul ortodox pe 2022 supliment astrologic de 8 pagini 3 CDuri
A apărut revista Taifasuri 863! Număr special! Pachet magic de Sărbători! Calendarul ortodox pe 2022, supliment astrologic de 8 pagini, 3 CD-uri! Concurs nou cu mari premii... de vacanță!
ADVERTISEMENT

A apărut noul număr din revista TAIFASURI! Număr special, cu multe surprize! Pachet magic de Sărbători! Calendarul ortodox pe 2022, supliment astrologic de 8 pagini, 3 CD-uri cu cântece de voie bună!

A apărut revista TAIFASURI 863! Nu ratați editorialul lui Fuego, un super-interviu cu Paula Hriscu, pachetul magic de Sărbători: Calendarul ortodox pe 2022, supliment astrologic de 8 pagini, 3 CD-uri! Concurs nou cu mari premii… de vacanță! Numai cu revista TAIFASURI 863!

Paul Surugiu, alias Fuego, este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 863 despre finalul anului. Bilanțul său pe anul 2021.

„Iată că am ajuns și la finalul lui 2021. Dacă ar fi să trag o linie și să fac un bilanț, la modul general, a fost un an dificil, cu multe pierderi, cu treceri care de care mai complicate, cu boală și probleme”

„A fost anul care ne-a dat speranțe și ne-a furat vise. A fost anul care n-a ezitat să rupă bucăți din noi și care și-a urmat un curs al unei noi lumi, raportate la pandemie”

„Personal, am avut dezamăgiri, decepții, am pierdut mulți oameni la care țineam, am învățat lecții și am continuat proiecte de suflet. M-am lovit cu capul de pragul de sus, am făcut și Covid, am încercat să merg mai departe…”

„Am continuat onoranta colaborare cu revista Taifasuri și am realizat două sezoane captivante la „Drag de România mea!”, la TVR 2, locul în care puteți vedea doar lucruri de calitate și mari artiști, de aproape patru ani”

Ce crede Fuego că ar trebui să facem când tragem linia bilanțului pentru acest an greu 2021, aflați citind întregul său editorial din numărul 863 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut luni, 20 decembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii… de vacanță! „La TAIFASURI… în vacanțe!” Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI 863!

Ce subiecte puteți citi în numărul special de Sărbători al revistei TAIFASURI

  • Un super-interviu cu Paula Hriscu, artista care a făcut senzație cu colindul „M-o trimis mama la capre”. A fost la un pas de moarte, dar a supraviețuit miraculos și viața i s-a schimbat radical, muzica i-a schimbat destinul. Aflați în exclusivitate din revista TAIFASURI 863 momentele-cheie ale devenirii sale, amintiri dintr-o copilărie într-un sat de munte, cu mama și bunica, cum a depășit momentul dramatic de la 21 de ani, cum a ajuns femeia frumoasă și iubită de azi, interpreta de folclor cu succes și mulți, foarte mulți admiratori!
  • Astrologii vă anunță în revista TAIFASURI 863 ce spun astrele despre anul 2022. 8 pagini cu previziuni astrologice despre schimbările locurilor de muncă, chiar a profilului de activitate, ce spune tarotul despre cifra 6 și arcana Diavolului, ce cataclisme și molime ne pândesc, cum va evolua moda și industria divertismentului, dar și relațiile zodiilor cu banii, valorile și credințele.
  • Aflați din revista TAIFASURI 863 cum petrec Sfintele Sărbători de iarnă celebrități ca  Gwyneth Paltrow, Jane Seymour (n-o să vă vină să credeți pe cine invită la masă!), Kate Hudson, Brooke Shields, Reese Whiterspoon sau una dintre cele mai faimoase familii de la Hollywood, Goldie Hawn și Kurt Russel, pentru că sezonul bucuriei hibernale vine și la… case mari!
  • Modele de manichiură „în tendințe” pentru Crăciun și Revelion! Aflați din revista TAIFASURI 863 combinația câștigătoare de culori în „lupta” acerbă cu clasicul și elegantul roșu!
  • PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”, PLUS un adevărat spectacol culinar în rețete pentru mese festive, PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a perioadei de Sărbători, PLUS horoscop, PLUS anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 863 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Pachet magic de Sărbători, numai cu revista TAIFASURI 863!

ATENȚIE! Nu ratați pachetul magic de Sărbători oferit de revista TAIFASURI 863! Calendarul ortodox pe 2022, supliment astrologic de 8 pagini, 3 CD-uri cu cântece de voie bună! Numai cu revista TAIFASURI 863, acum la toate punctele de difuzare a presei! Cereți cele 3 CD-uri dacă nu le primiți împreună cu revista! Reclamații la numărul de telefon 031/432.69.48.

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 863 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 20 decembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI!

ATENȚIE, revista TAIFASURI 863 a apărut acum luni, 20 decembrie, nu joi, ca de obicei, pentru că este un număr special de Sărbători, cu multe, multe surprize!

ADVERTISEMENT