Sport

Revoluția lui ten Hag continuă. United vrea să scape de 3 dintre vedetele sale

Manchester United se află într-o revenite de formă. Trupa lui ten Hag a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri de campionat și se pregătește de curățenia de iarnă.
09.12.2023 | 07:10
Revolutia lui ten Hag continua United vrea sa scape de 3 dintre vedetele sale
Erik ten Hag se pregateste sa faca curatenie in aceasta iarna
ADVERTISEMENT

Manchester United este dispusă să accepte oferte pentru mai multe dintre vedetele sale. Erik ten Hag își dorește să își impună filosofia și să se asigure că jucătorii aflați sub comanda sa sunt dedicați complet abordării sale.

United se pregătește de curățenia de iarnă

Casemiro, Raphael Varane și Jadon Sancho sunt disponibili pentru transfer, iar clubul va fi flexibil în ceea ce privește și alți fotbaliști din cadrul lotului. Evenimentele din săptămâna trecută, când au apărut zvonuri conform cărora antrenorul ar fi pierdut o parte din vestiar, au accentuat intenția sa de a face o curățenie în lot.

ADVERTISEMENT

Casemiro, mijlocașul brazilian, a lăsat o amprentă semnificativă în fotbalul european, evidențiindu-se în tricoul Real Madrid cu 221 de apariții și 24 de goluri între 2013 și 2022. Împrumutat la FC Porto în sezonul 2014-2015, a adus contribuții notabile cu 28 de apariții și 3 goluri.

Transferat în 2022 la Manchester United, Casemiro și-a continuat evoluția impresionantă, acumulând 36 de apariții și marcând de 5 ori. Din păcate pentru United, relația dintre brazilian și ten Hag s-a răcit și se caută soluții pentru înlăturarea lui Casemiro de la echipă.

ADVERTISEMENT

3 vedete au fost puse pe lista de transferuri

Raphael Varane a jucat timp de un deceniu la Real Madrid, înregistrând 236 de apariții și contribuind la succesul echipei cu 8 goluri între 2011 și 2021. În 2021, a făcut pasul către Premier League, alăturându-se echipei Manchester United, unde a bifat 54 de apariții și a marcat 2 goluri.

Jadon Sancho a strălucit pe teren în tricoul Borussiei Dortmund între 2017 și 2021, contabilizând 104 de apariții și remarcându-se cu 38 de goluri. În 2021, a făcut transferul la Manchester United, unde nu a reușit să se impună în prima echipă, acumulând 58 de apariții și marcând de 9 ori.

ADVERTISEMENT

La Manchester United, se crede că Ten Hag se confruntă încă cu rezultatele predecesorilor săi din numeroasele schimbări de antrenori, iar necesitatea unei curățenii a fost considerat un obiectiv pe termen lung.

Manchester United a traversat o perioadă de rezultate variate în ultimele trei partide. În Liga Campionilor, echipa a înregistrat un spectaculos 3-3 în fața lui Galatasaray, demonstrând potențialul său ofensiv, dar și vulnerabilitatea în apărare.

ADVERTISEMENT

În continuare, în Premier League, Manchester United a suferit o înfrângere surprinzătoare cu scorul de 1-0 în fața lui Newcastle United, o partidă în care a avut dificultăți în a-și găsi ritmul ofensiv. Totuși, echipa și-a revenit în meciul următor, învingând Chelsea cu scorul de 2-1

ADVERTISEMENT