Life

Rey și Alex, la un pas de bătaie la Insula Iubirii: “Ești nesimțit”. Cine i-a despărțit pe cei doi

Rey și Alex au fost la un pas de bătaie la Insula Iubirii. O ispită a intervenit pentru a-i despărți pe cei doi concurenți. De la ce a pornit conflictul?
07.06.2022 | 00:29
Rey si Alex la un pas de bataie la Insula Iubirii Esti nesimtit Cine ia despartit pe cei doi
Rey și Alex, la un pas de bătaie la Insula Iubirii. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rey și Alex au fost la un pas să se ia la bătaie la Insula Iubirii, în ediția difuzată luni seara. Între cei doi concurenți există tensiuni încă de la începutul acestui sezon.

Rey și Alex, la un pas de bătaie la Insula Iubirii

Alex Marcu a aruncat la gunoi o casoletă care încă mai avea mâncare în ea, iar Rey s-a enervat foarte tare după gestul făcut de concurent, din moment ce unele dintre fetele de pe insulă nu au apucat să mănânce.

ADVERTISEMENT

“Ești nesimțit? De ce ai aruncat mâncarea? Ești nesimțit în toată firea. (…) Noi ne chinuim să împărțim toată mâncarea din caserolă, ție nu-ți place și tu o arunci la coș.”, i-a reproșat Rey colegului său.

La rândul său, Alex s-a apărat și i-a spus lui Rey că nu a venit la emisiune pentru a fi jignit de el. În plus, acesta a mai spus că oricum nu mai era multă mâncare în casoleta respectivă, ci doar “trei cartofi”, și de aceea a aruncat restul.

ADVERTISEMENT

“Nu mă mai jigni și nu mă mai face nesimțit. Eu nu am venit aici să mă jignești.”, a fost răspunsul lui Alex.

Cei doi au ajuns mult prea aproape unul de celălalt la un moment dau, așa că ispita Larisa a intervenit între ei.

ADVERTISEMENT

“Mi-e că Rey îl pocnește.”, a fost comentariul lui Sebastian, care a asistat la conflictul dintre cei doi.

“Te rog să nu mă atingi. (…) Ți-ai bătut joc de mâncare. (…) Eu nu îți mai tolerez astea. Tu în fața mea nu ești bărbat, ești o p…ă.”, i-a mai reproșat Rey lui Alex.

ADVERTISEMENT

În timp ce soțul Teodorei Marcu a spus că Rey a răbufnit doar pentru a face “spectacol”, ispitele au fost de acord cu faptul că Alex nu ar fi trebuit să arunce mâncarea.

“Și-a bătut joc de o casoletă de mâncare. A ciupit din ea foarte puțin și a aruncat-o la gunoi. Și eu când am văzut mâncarea aruncată la gunoi categoric mi-au sărit puțin energiile afară din mine.

L-am luat la rost, că nu mi se pare corect ca tu să-ți bați joc de restul oamenilor din jurul tău.”, a explicat Rey la testimoniale.

ADVERTISEMENT