Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rezolvare inedită a „cazului Dawa”, după faultul dur asupra lui Hanca: „Domnul Gigi, ca un bun creștin, nu trebuie să-l bage cu Rapid!”

Dawa a comis un fault horror în duelul dintre FCSB și Petrolul. Fundașul roș-albastru l-a accidentat grav pe Hanca, însă arbitrul i-a dat doar cartonaș galben.
04.11.2023 | 14:33
Rezolvare inedita a cazului Dawa dupa faultul dur asupra lui Hanca Domnul Gigi ca un bun crestin nu trebuie sal bage cu Rapid
S-AU INCINS IN DIRECT CONTRE Robert Nita - Gigi Mustata inainte de FCSB - Rapid. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Radu Petrescu a fost în centrul unui scandal imens la duelul din Superligă dintre Petrolul și FCSB. Centralul l-a iertat pe Dawa de un roșu clar și a stârnit furia tribunei. Dawa l-a accidentat grav pe Hanca în urma unei intrări necontrolate. În ciuda acestei decizii, Radu Petrescu a primit o nouă delegare, la derby-ul Craiovei.

Dawa a scăpat de suspendare

“Am și eu o întrebare pentru tine, și sunt convins că vei fi sincer. După declarațiile patronului și după faultul lui Dawa asupra lui Hanca, ai și tu ceva de spus în calitate de lider și om sincer care urmărești fenomenul fotbalistic?”, a întrebat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Îți spun sincer, Robert. Faza s-a întâmplat chiar în fața noastră la galerie. Dacă te uiți foarte atent la arbitrul de tușă, el nu dă nimic”, a spus Gheorhge Mustata, contrat de Alin Buzărin: “Nu e adevărat. El face ca frânarul din gară cu steagul”.

“Atenție mare. Domnul Buzărin. Atenție foarte mare. Dacă luați faza și vă uitați, arbitrul de tușă ridică steagul când fluieră arbitrul de centru. Centralul fluieră înaintea arbitrului de tușă. Prima dată lovește mingea Dawa. 

ADVERTISEMENT

Într-adevăr îl lovește și pe Hanca. Problema este că crampoanele din spate se agață puțin în iarbă și acolo îl nenorocește. Nu spun că nu l-a lovit Dawa. Eu zic că schimbarea lui Gigi e logică pentru că la orice împins, orice fault cât de mic, Dawa risca roșu”, a declarat Gheorghe Mustață.

Cuplul Dawa – Chiricheș, disponibil pentru derby

FCSB se pregătește de partida cu Rapid. Formația condusă de Charalambous ar putea juca cu o linie de fund formată din Dawa și Chiricheș. Chiricheș a revenit după accidentarea musculară și este gata să pună umărul la câștigarea derby-ului de pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

“Deci, din punct de vedere al schimbării lui Dawa, a fost o schimbare morală, astfel că FCSB a rămas 11 contra 11, datorită faptului că Gigi a fost deștept și l-a schimbat. Hanca nu va juca timp de 4 luni și va reveni în primăvară. La 10 metri mai înainte s-a întâmplat ceva similar cu Țicu și cu Iancu. Comisiile trebuie să dea cartonașul roșu pentru a suspenda un jucător, altfel nu se întâmplă”, a spus Alin Buzărin.

“Poate domnul Gigi, fiind un bun creștin, nu îl introduce în primul 11 la meciul cu Rapid. Dawa se duce într-o alunecare din săritură. Dawa cum spui tu, dacă își prinde crampoanele din spate în gazon își rupe și el piciorul “, a fost replica lui Robert Niță, moment în care Gheorghe Mustață a răspuns:

ADVERTISEMENT

“Asta ar fi culmea, acum să te răzbuni pe un jucător, sa nu-l bagi pe teren. Sunt de acord că îl rupe. Hai să luăm și faza cu Olaru când primește cotul acela în gât. E fault, roșu și larevedere”.

Te invităm la FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, pe FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă în direct de la ora 10:30 și poate fi urmărită în aceeași zi, în premieră, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Așteptăm cu nerăbdare să ne alături!

Dawa poate juca contra Rapidului

 

 

ADVERTISEMENT