Life

Rikito Watanabe, de la Chefi la cuțite, mesaj emoționant pentru iubita sa, în ziua în care au împlinit un an de relație: „Sunt bucuros”

Rikito Watanabe, fostul concurent de la Chefi la cuțite, i-a trimis iubitei sale un mesaj emoționant în ziua în care au împlinit un an de relație.
17.09.2022 | 18:29
Rikito Watanabe de la Chefi la cutite mesaj emotionant pentru iubita sa in ziua in care au implinit un an de relatie Sunt bucuros
Rikito Watanabe și iubita lui au împlinit un an de relație. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rikito Watanabe, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți Chefi la cuțite, și iubita lui au împlinit 1 an de relație. Bucătarul i-a transmis Biancăi un mesaj emoționant, iar reacția acesteia a fost una înduioșătoare.

Rikito Watanabe și iubita lui au împlinit un an de relație. Cum a marcat fostul concurent Chefi la cuțite momentul

Rikito Watanabe și Bianca s-au cunoscut pe Facebook. Ea a făcut primul pas și așa a început povestea lor de iubire. Recent, concurentul Chefi la cuțite și iubita lui au împlinit un an de relație.

ADVERTISEMENT

Simpaticul japonez este îndrăgostit până peste cap de tânără suceveancă, despre care spune că îl face foarte fericit. Pentru a marca aniversarea, Rikito Watanabe a publicat în mediul online o serie de imagini în care apar împreună.

Cei doi se aflau pe o terasă și ipostaza în care au fost surprinși spune multe despre relația lor. Rikito și Bianca râdeau cu gura până la urechi în două dintre fotografii, iar în cea de-a treia, fostul concurent Chefi la cuțite o sărută pe frunte pe aleasa inimii lui.

ADVERTISEMENT

Pe lângă imagini, Rikito Watanabe a adăugat și o declarație emoționantă. Chiar dacă nu se exprimă foarte bine în română, el a ținut să-i transmită public un mesaj iubitei sale.

„Felicitări de 1 ani. Sunt bucuros ca ați stați cu omu ca mine de 1 ani, eram o zi grea si o zi de bine, sper ca următoare zilere al fi super bombă’’, a scris Rikito Watanabe pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat iubita lui Rikito Watanabe atunci când a văzut mesajul?

La rândul său, atunci când a văzut declarația de dragoste a iubitului său, Bianca i-a răspuns cu câteva cuvinte scrise din suflet.

Bianca i-a spus lui Rikito Watanabe că tot ceea ce contează cu adevărat este faptul că se iubesc și își acceptă unul altuia imperfecțiunile.

ADVERTISEMENT

„Măăăăi.. .Amândoi ne știm imperfecțiunile, iar cu toate acestea ne acceptăm așa cum suntem, contribuim, și nu în ultimul rând, iubim. Asta e tot ce contează. Te iubesc!’’, a spus Bianca.

ADVERTISEMENT