Life

Rinda Hartner, declarații teribile la trei luni de la moartea artistei. De ce îi poartă hainele și ce scria, de fapt, în testament

La trei luni de când Rona Hartner a murit sora sa, Linda, a făcut dezvăluiri tulburătoare. De ce îi poartă hainele și ce s-a întâmplat la priveghi.
02.03.2024 | 19:36
Rinda Hartner declaratii teribile la trei luni de la moartea artistei De ce ii poarta hainele si ce scria de fapt in testament
Rinda, declarații tulburătoare, la trei luni de când Rodna Hartner a murit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rinda și-a deschis sufletul, la trei luni de când Rona Hartner a încetat din viață. Ce face pentru a o simți, încă, aproape pe sora ei și ce fenomen straniu a avut loc la priveghiul regretatei artiste.

Rinda, mărturisiri dureroase la trei luni de când Rona Hartner a murit

Rona Hartner s-a stins din viață în mod neașteptat în luna noiembrie a anului trecut, la doar 50 de ani. Artista fusese diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier, asta după ce în 2019 fusese operată de cancer la colon.

ADVERTISEMENT

Durerea pe care a lăsat-o în urmă este imposibil de explicat în cuvinte. Cel mai mare gol în suflet îl are familia. Rona Hartner a lăsat în urmă o fată în vârstă de 16 ani, care acum învață să trăiască fără mama sa. 

De asemenea, Rinda, sora vedetei, face orice pentru a-și alina dorul. Recent, a mărturisit în cadrul unui interviu emoționant că îi poartă hainele surorii sale, chiar fără să le spele înainte, pentru a o simți mai aproape.

ADVERTISEMENT

„Ce simt când port hainele Ronei? O simt cu mine. Le-am îmbrăcat așa, cum erau, nici nu le-am spălat încă, vreau să simt mirosul ei, am impresia că, atunci când le port, îi port bucuria pe care o avea, îmi dă din energia ei.

Am dat din lucruri, pentru sufletul ei, așa cum se dă, dar foarte multe le-am păstrat pentru fetele mele, pentru fata ei. Și mai port mereu cu mine o cruciuliță, o am la gât, a fost tot a ei. O iau cu mine și la serviciu, iar când mi-e greu pun mâna pe cruciuliță și zic: ‘Ajută-mă să trec și peste asta!’ sau ‘Ajută-mă să rezolv o situație’. Noi două ne-am împărțit mereu totul”, a declarat Rinda, la trei luni de când Rona Hartner a murit, pentru playtech.ro. 

ADVERTISEMENT

Fenomenul straniu care a avut loc la priveghi

Rinda a dezvăluit și ce fenomen straniu a avut loc chiar în timpul priveghiului artistei. „Mi-a dat primul semn, duminică, la câteva zile după ce s-a dus, am simțit-o. Primisem un buchet frumos de flori, de la o doamnă, erau florile ei preferate, le-am pus acolo, unde erau și lumânările aprinse și mă tot gândeam, tot îmi părea mie rău că n-am găsit și o coroniță să îi pun pe cap.

La un moment dat, am simțit, așa, ca un frig, lângă mine. Am întrebat: ‘Rona, tu ești? Tu vrei coroniță?’. Și, chiar dacă era 1.00 noaptea, m-am apucat să împletesc o coroniță. Mama a visat-o, de câteva ori, era îmbrăcată într-o rochie roșie, era bine. Eu încă n-am visat-o, dar o simt lângă mine, când îi port lucrurile”, a povestit Rinda Hartner.

ADVERTISEMENT

Tot ea a spus și care este motivul pentru care Rona Hartner nu a avut noroc în dragoste. A fost căsătorită de două ori și spera ca după ce se vindecă să-și refacă viața. Rinda dezvăluit că bărbații din viața sa i-au făcut mai mult rău decât bine celebrei artiste și că aceștia au fost, de fapt, geloși pe succesul acesteia.

„Foștii soți n-au ajutat-o, la greu, nici cu bani și nici nu i-au fost sprijin moral, dimpotrivă, chiar i-au băgat bețe-n roate. Nu au iubit-o. Cred că au fost geloși pe succesul ei, au vrut să fie lângă ea, ca să cânte și ei lângă Rona, pentru că era foarte cunoscută în întreaga lume. Mai ales Rocco, tatăl fetei Ronei, era invidios pe faima și pe succesul ei. El a separat-o de DJ-ii, cu care colaborase”, a adăugat sora vedetei.

Ce scria, de fapt, în testamentul lăsat de Rona Hartner

Rona Hartner a mai adăugat că tatăl Sumalyei nu i-a plătit niciodată pensie alimentară fetei, ba chiar vedeta l-a împrumutat cu bani. Iar faptul că a revenit acum în viața adolescentei, spune Rinda, nu îi face deloc bine, ba chiar o încurcă pentru că nu poate părăsi țara.

Cât despre testament, Rinda a spus clar ce scria în actul lăsat de Rona Hartner. „Rona a scris așa în testament: ‘Las totul fetei mele!’. Atât scrie. Până la majorat, se ocupă fratele meu, de tot ce trebuie, de toate actele.

Rona l-a pus pe Remus să fie responsabil de tot, fratele meu se ocupă și de apartamentul din Franța, dar și de cel din București, care este al nostru, al celor trei frați. Fata are acum 16 ani, moștenirea o va primi când va împlini vârsta de 18 ani”, a afirmat Rona Hartner.

ADVERTISEMENT