Fotbal international

Risto Radunovic, peste fundașii de la Lazio și Atletico Madrid. Jucătorul FCSB, start perfect în preliminariile CM 2022

25.03.2021 | 11:38
Risto Radunovic peste fundasii de la Lazio si Atletico Madrid Jucatorul FCSB start perfect in preliminariile CM 2022
ADVERTISEMENT

Risto Radunovic a avut un debut excelent în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 pentru Muntenegru. Fundașul celor de la FCSB a avut cifre peste jucători de la Lazio și Atletico Madrid.

Fundașul stânga al lui Toni Petrea a fost integralist în victoria cu 2-1 a reprezentativei Muntenegrului în Letonia și a debutat cu dreptul în noua campanie de calificare.

ADVERTISEMENT

Muntenegreanul de 28 de ani a ajuns astfel la 10 meciuri în naționala țării sale, unde a debutat pe 14 octombrie 2018, cu Lituania, partidă câștigată cu scorul de 4 -1.

Risto Radunovic a avut o notă mai mare decât Marusic și Savic, care joacă la Lazio și Atletico Madrid

Fundașul stânga al celor de la FCSB se află într-o formă foarte bună și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor din Muntenegru în meciul cu Letonia. Radunovic a fost notat cu 7,6 conform fotmob.com și a fost cel mai bun om din defensivă. Spre deosebire de Radunovic, Adam Marusic, fundașul lui Lazio, a fost notat cu 7,3, iar Stefan Savic, jucătorul lui Atletico Madrid, cu 7,2.

ADVERTISEMENT
Notele jucatorilor din Muntenegru dupa victoria in fata Letoniei. Sursa foto: fotomob.com
Notele jucatorilor din Muntenegru dupa victoria in fata Letoniei. Sursa foto: fotomob.com

Risto Radunovic este evaluat la un milion de euro, conform transfermarkt.com, iar în acest sezon de lIga 1 a jucat 26 de meciuri pentru Astra și FCSB, reușind două goluri și două pase decisive.

Naţionala Muntenegrului se va duela cu Letonia, Gibraltar şi Norvegia în debutul preliminariilor CM 2022, iar Radunuvic s-ar putea duela cu starul Borussiei Dortmund, Erling Haaland.

ADVERTISEMENT

Cifrele lui Risto Radunovic împotriva Letoniei

Cifrele vorbesc de la sine pentru Risto Radunovic, care a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren ai Muntenegrului. Fundașul stânga a câștigat șapte dueluri, a avut trei încrucișări precise și nouă pase lungi reușite. Nici la capitolul pase nu a stat deloc rău, cu nu mai puțin de 46, dintre care 24 în jumătate adversă, adică un procentaj de 69%.

Naționala lui Risto Radunovic va întâlni pe data de 27 martie pe teren propriu Gibraltar, un meci care nu ar trebui să îi pună prea multe probleme.

ADVERTISEMENT

Muntenegreanul este un transfer pe placul lui Gigi Becali, fundașul fiind foarte credincios: merge des la biserică și este creștin-ortodox. Radunovic a venit în România de la Buducnost Podgorica, unde suporterii fostei sale echipe l-au inclus în echipa ultimului deceniu.

  • 1.000.000 de euro e cota lui Risto Radunovic
  • 7,5 a primit fundașul stânga în meciul împotriva Letoniei
  • 10 meciuri are Radunovic la naționala Muntenegrului

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,88 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT