Sport

Rivaldinho, primele declarații ca jucător la Universitatea Craiova: „Tatăl meu mi-a zis că e o echipă mare, este și el fan acum”. Video

Universitatea Craiova l-a prezentat oficial pe atacantul brazilian Rivaldinho. Acesta a mărturisit că tatăl său, Rivaldo, va fi prezent în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” la o partidă importantă a oltenilor.
26.07.2022 | 21:43
Rivaldinho primele declaratii ca jucator la Universitatea Craiova Tatal meu mia zis ca e o echipa mare este si el fan acum Video
Rivaldo este așteptat de Rivaldinho pe „Ion Oblemenco”: „Universitatea Craiova a câștigat un fan, pe tatăl meu”. sursă foto: captura ecran
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Rivaldinho la Universitatea Craiova. Venit liber de contract la formația din Bănie, fiul legendarului jucător brazilian Rivaldo a semnat un contract valabil pe două sezoane cu „Știința”.

Rivaldo este așteptat de Rivaldinho pe „Ion Oblemenco”: „Este sigur că o să fac performanțe aici”

Rivaldo are încredere că fiul său o să facă performanțe în tricoul „alb-albaștrilor” în următoarele două sezoane. Rivaldinho a declarat că își așteaptă tatăl la o partidă importantă a Universității Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„România este o țară pe care o iubesc, copilul meu s-a născut aici. Este o țară în care mă simt foarte bine. Ținem legătura (n.r. cu tatăl său, Rivaldo), vorbim în fiecare zi. I-am zis de oportunitatea de a veni aici și el știa de echipă, mi-a zis că este o echipă mare din România și că este sigur că o să fac performanțe aici. Îl așteptăm aici la un meci important, am vorbit cu cei din conducere. Universitatea Craiova a câștigat un fan, pe tatăl meu”, a mărturisit Rivaldinho.

Atacantul brazilian le-a transmis suporterilor „alb-albaștrilor” că Universitatea Craiova are nevoie de susținerea lor, pentru a realiza performanțe. Rivaldinho este convins că alături de suporteri, formația din Bănie are șanse să câștige titlul în sezonul 2022-2023 din Superliga.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fim impreună, să ne susțină pentru că avem nevoie de ei (n.r. de suporteri) și fără ei nu putem. O să dăm ce avem mai bun pe teren și cred că suntem mai tari cu ei. Împreună ne vom bătea la campionat și toate competițiile”, a declarat vârful oltenilor.

Rivaldinho, primele declarații după prezentarea oficială la Universitatea Craiova: „Nu m-a interesat partea financiară”

Rivaldinho a declarat că a renunțat la pretențiile financiare, pentru a semna cu Universitatea Craiova. Atacantul brazilian și-a propus să își îmbunătățească forma sub comanda lui Laszlo Balint și să câștige cât mai multe meciuri la formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte simplu, pentru că mi-am dorit să vin aici și nu m-a interesat partea financiară. Mi-am dorit să vin aici, să ajung la o echipă mare și sunt foarte fericit și mândru. Obiectivul meu este să devim mai bun în fiecare zi, să mă antrenez bine, să mă lupt și să îmi ajut colegii să câștigăm meciuri”, a spus Rivaldinho.

Fostul atacant al celor de la Dinamo București și Farul Constanța își dorește ca Universitatea Craiova să termine pe o poziție avansată în clasamentul din Superliga. Rivaldinho a declarat că a rămas impresionat de condițiile pe care le are clubul finanțat de Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„Cred că asta este cel mai important, să avem mentalitate de câștigător. Astea sunt obiectivele, să ne luptăm și să fim acolo sus, unde trebuie. Condițiile sunt top, avem toate condițiile să facem cea mai bună performanță și asta a fost unul dintre motivele pentru care am ales Craiova”, a mai spus fiul legendarului jucător al Barcelonei.

  • 80 de partide a jucat Rivaldinho pentru Dinamo București și Farul Constanța
  • 21 de goluri și 5 pase de gol a înscris atacantul în perioada petrecută în România
  • 300.000 de euro este valoarea brazilianului, conform transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Vllaznia: 4,90 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT