Fotbal intern

Rivaldo îl dă de gol pe Gică Hagi după demisia de la Viitorul: ”Se va duce la alt club european”

11.08.2020 | 14:01
Rivaldo il da de gol pe Gica Hagi dupa demisia de la Viitorul Se va duce la alt club european
ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional brazilian, Rivaldo, l-a dat de gol pe Gică Hagi după ce acesta a părăsit funcția de manager al echipei FC Viitorul.

Gică Hagi şi-a anunţat plecarea de la echipă înainte de ultima etapă a sezonului precedent, după meciul pierdut 0-3 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

În locul său, ”Regele” l-a adus pe spaniolul Ruben de la Barrera Fernandez, care a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea constănțeană.

Gică Hagi a plecat de la Viitorul, iar Rivaldo a vorbit despre următoarea etapă

”Nu văd demisia lui Hagi ca o asumare a unui sezon slab. Clubul este încă foarte tânăr, după doar 11 ani de existență, și este normal ca el să continuă să crească”, a spus Rivaldo despre plecarea lui Gică Hagi de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

”Structura de la Viitorul este funcțională, este excelentă. Chiar dacă nu s-a calificat în play-off, eu nu o văd ca pe o nereușită mare. A fost un sezon acceptabil și cred că a fost doar o decizie personală a lui Hagi. Poate că încearcă să facă următorul pas în cariera lui de manager, poate se va duce la alt club european”, a declarat brazilianul, conform eurosport.ro.

”În România este un manager de top și l-aș putea recomanda la orice club din lume. Cariera sa de fotbalist este de asemenea impresionantă, după ce a jucat la Real Madrid, Barcelona și Galatasaray. În opinia mea caută o experiență nouă într-un campionat mai puternic”, a concluzionat fostul campion mondial.

ADVERTISEMENT

Rivaldo consideră că titlul cucerit de CFR Cluj a fost meritat, dar avertizează că echipa va avea o misiune mai dificilă sezonul care vine: ”CFR Cluj este un club mare cu jucători buni. Cum am spus-o și în trecut, era principala favorită la titlu în opinia mea”.

Să câștige trei titluri la rând este deja o performanță importantă, dar există cluburi care se vor întări pentru sezonul viitor. CFR nu trebuie să se relaxeze, fiindcă va avea parte de o luptă nouă. Va fi mai dificil să câștige la anul”.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a cucerit al șaselea titlu din istorie și al treilea consecutiv după ce s-au impus în deplasare, scor 3-1, în fața Universității Craiova, în finala play-off-ului.

ADVERTISEMENT