Fotbal intern

Rivalitatea dintre Dinamo și Craiova, dusă la un alt nivel. Județul Dolj, interzis în DDB

11.02.2021 | 11:08
Rivalitatea dintre Dinamo si Craiova dusa la un alt nivel Judetul Dolj interzis in DDB
ADVERTISEMENT

Dinamoviștii nu au uitat de rivalitatea pe care o au atât cu Universitatea Craiova, cât și cu întreaga Oltenie, în ciuda faptului că tocmai au câștigat „Eternul derby” cu FCSB din Cupa României. 

Dacă pe roș-albaștrii Dinamo s-a răzbunat pe teren pentru înfrângerea din campionat, „leii din Bănie” au primit un altfel de tratament din partea fanilor DDB. În ultima etapă de campionat, echipa lui Gane a fost victima „Științei”, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește acum de meciul cu Sepsi, din etapa a 23-a a Ligii 1, pentru care fanii din programul DDB au scos la vânzare bilete virtuale pe arena din „Ștefan cel Mare”.

Dinamoviștii au pus în vânzare bilete virtuale pentru meciul cu Sepsi. Județul Dolj, ignorat complet

După mai multe inițiative reușite pe Național Arena, acolo unde au vândut bilete virtuale la meciuri cu FCSB, Gaz Metan Mediaș și Chindia Târgoviște, fanii dinamoviști speră să aibă succes și la partida cu Sepsi, dar pe stadionul din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Pe stadionul cu o capacitate de 15,032 de locuri, susținători ai roș-albilor de pretutindeni își pot achiziționa astfel de tichete, în speranța că vor pune umărul la salvarea lui Dinamo.

Pentru partida cu echipa lui Leo Grozavu, fanii DDB au împărțit sectoarele pe județe, regiuni, țări sau au cuplat mai multe județe. Spre exemplu, un fan care este din Iași și care vrea să își cumpere bilet va primi loc chiar în sectorul destinat orașului său. În felul acesta se va putea vedea foarte bine distribuția biletelor vândute și a zonelor din care vin banii.

ADVERTISEMENT

Ceea ce atrage însă și mai tare atenția asupra acestei scheme este faptul că județul Dolj lipsește cu desăvârșire. „Câinii roșii” par să răspundă astfel în războiul pe care îl au de atâția ani cu Universitatea Craiova, dar și cu întreaga Oltenie, tărâm interzis pentru Dinamo. Cele două echipe au fost adversare în ultima etapă de Liga 1, alb-albaștrii reușind să se impună cu scorul de 1-0.

Fanii DDB au strâns 1.100.000 de euro pentru salvarea lui Dinamo

Înaintea meciului cu FCSB din optimile de finală ale Cupei României, câștigat de Dinamo cu scorul de 1-0, fanii roș-albi au anunțat că au strâns 1.100.000 de euro pentru salvarea clubului prin programul DDB, din abonamente, bilete și donații.

ADVERTISEMENT

„AM MAI SPART UN PRAG! 5.000.000 lei. Și asta nu e tot. Urmează să actualizăm sumele și cu ultimul sold out de pe Arena Națională (meciul cu Gaz Metan) și cu sumele de la sold out-ul de care ne apropiem acum.

După actualizarea soldului vom avea cu 10% mai mult, adică în jur de 5.500.000 lei. Am trecut de o bornă kilometrică foarte importantă în drumul nostru spre 2 milioane de euro”, au scris fanii DDB, pe Facebook, înainte de Dinamo – FCSB 1-0.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani– U Craiova: 10,50 este cota pentru „FC Botoșani la penalty-uri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: