Sport

Robert Lewandowski a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu Bayern Munchen. Ce rol a jucat Erling Haaland

Robert Lewandowski mai are un an de contract cu Bayern Munchen, dar a refuzat să semneze prelungirea contractului și își dorește să plece încă din această vară.
12.05.2022 | 23:10
Robert Lewandowski a refuzat sasi prelungeasca intelegerea cu Bayern Munchen Ce rol a jucat Erling Haaland
Robert Lewandowski mai are un an de contract cu Bayern Munchen, dar a refuzat să semneze prelungirea contractului și își dorește să plece încă din această vară. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Atacantul polonez a cerut încă doi ani de contract și o mărire de salariu, dar bavarezii nu au fost dispuși să se abată de la regula prin care prelungesc doar pe un an cu jucătorii care au depășit vârsta de 30 de ani.

Mesaj clar al lui Robert Lewandowski pentru Bayern Munchen după ce a refuzat prelungirea

În ultimele luni informațiile au fost contradictorii în ceea ce privește viitorul lui Robert Lewandowski, dar acum, că sezonul este foarte aproape de final, polonezul a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

Conform presei germane, citată de publicația Mirror, pe lângă faptul că bavarezii nu i-au acceptat condițiile pentru noul contract, internaționalul polonez a fost deranjat de faptul că șefii campioanei din Bundesliga ar fi deschis discuții pentru aducerea lui Erling Haaland.

Chiar dacă norvegianul a ales în cele din urmă să meargă la Manchester City, acest lucru l-a deranjat teribil pe Lewandowski care și-a pierdut încrederea în conducătorii clubului și i-a informat că vrea să plece încă din această vară.

ADVERTISEMENT

Acum mingea este în terenul lui Bayern care va trebui să decidă dacă îl vinde în următoarea fereastră de transferuri sau îl mai păstrează încă un sezon și îl va pierde gratis în vara viitoare, când îi expiră contractul.

Totul se îndreaptă către un transfer la Barcelona

Mare favorită la transferul lui Robert Lewandowski este FC Barcelona, acolo unde Xavi îl dorește cu ardoare spunând că polonezul este un mare jucător. Mai mult, președintele Joan Laporta le-a confirmat apropiaților că este posibilă sosirea atacantului pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Alegerea polonezului de a merge în Catalonia este legată și de faptul că a trăit o mare dezamăgire când în 2021 a pierdut Balonul de Aur în fața lui Lionel Messi. El ar fi spus că nu va putea pune mâna pe acest trofeu atât timp cât joacă la Bayern.

Și ca totul să fie mult mai clar, soția fotbalistului, frumoasa Anna Lewandowska, a făcut o postare pe contul de Instagram în care le cerea sfaturi fanilor pentru a învăța limba spaniolă, ceea ce lasă loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

Deși își dorește să-și păstreze golgheterul, Bayern Munchen este conștientă că la 33 de ani Lewandowski nu mai poate duce mult timp și de aceea ar putea să-i dea drumul din această vară. Iar suma de transfer ar fi de 40.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT