Sport

Robert Lewandowski, momente de groază la baza de pregătire a Barcelonei. A fost jefuit în timp ce oferea autografe

Robert Lewandowski a ajuns în această vară la Barcelona, însă a trăit un moment teribil la scurt timp. Polonezul a fost jefuit în timp ce acorda autografe suporterilor.
19.08.2022 | 15:31
Robert Lewandowski momente de groaza la baza de pregatire a Barcelonei A fost jefuit in timp ce oferea autografe
Robert Lewandowski a ajuns în această vară la Barcelona, însă a trăit un moment teribil la scurt timp. Polonezul a fost jefuit în timp ce acorda autografe suporterilor. Sursă foto: ESPN
ADVERTISEMENT

Atacantul și-a dorit din tot sufletul să joace pe Camp Nou, iar visul i s-a îndeplinit. ”Extratereștrii” au plătit 50 de milioane de euro în schimbul transferului său de la Bayern Munchen, echipă la care mai avea contract până în vara lui 2023.

Robert Lewandowski, jefuit la baza Barcelonei

Deși a forțat practic transferul la Barcelona și a fost primit cu brațele deschise, Robert Lewandowski a trecut prin clipe de groază la sosirea la antrenamentul de joi al Barcelonei. Conform cotidianului Sport, el a fost jefuit în faza bazei de pregătire.

ADVERTISEMENT

Polonezul a fost întâmpinat de un grup de fani la baza Ciutat Esportiva Joan Gamper și a decis să oprească mașina și să acorde autografe. Doar că în timp ce îi bucura pe suporteri, doi indivizi l-au jefuit.

Aceștia au deschis portiera din dreapta a automobilului și i-au furat ceasul de la mână, smulgându-l practic de pe brațul lui Lewandowski. Bijuteria cu curea portocalie este evaluată la 75.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Internaționalul polonez în vârstă de 32 de ani a plecat imediat în urmărirea celor trei hoți, dar în urmărirea declanșată a făcut un ușor accident rutier.

Poliția i-a recuperat ceasul

La fața locului și-au făcut imediat aparția și o patrulă de poliție. Oamenii legii au reușit să-i prindă la scurt timp pe atacatori și au recuperat ceasul lui Robert Lewandowski, care fusese ascuns sub un copac.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au rămas timp îndelungat în fața bazei de pregătire a catalanilor pentru a strânge mai multe informații. Din fericire, fotbalistul Barcelonei a scăpat fără să fi fost rănit în această experiență tristă.

Deși inițial s-a vorbit de un venit net de 9 milioane de euro anual, jurnalistul polonez Mateusz Borek a dezvăluit că de fapt Lewandowski, care va împlini 34 de ani peste trei zile, va încasa mult mai mult pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Barcelona i-a oferit lui atacantului polonez un contract pe patru sezoane, cu două mai mult decât primea de la Bayern Munchen, și i-a pus o clauză de reziliere în valoare de 500.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT