Sport

Robert Lewandowski și Lionel Messi, atac de vis? ”Sper ca sezonul viitor să putem juca împreună”

Este tot mai clar că Leo Messi nu va mai continua din vară la PSG, iar Robert Lewandowski speră ca acesta se va întoarce la Barcelona și vor putea juca împreună.
12.04.2023 | 09:35
Robert Lewandowski si Lionel Messi atac de vis Sper ca sezonul viitor sa putem juca impreuna
Este tot mai clar că Leo Messi nu va mai continua din vară la PSG, iar Robert Lewandowski speră ca acesta se va întoarce la Barcelona și vor putea juca împreună. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că a ales să meargă la campioana din Ligue 1 după despărțirea de formația catalană, argentinianul nu a avut parte niciodată de o presă favorabilă în Franța, iar în ultima vreme criticile la adresa sa s-au înmulțit.

Robert Lewandowski visează să joace alături de Leo Messi la Barcelona

Pe fondul acestor zvonuri tot mai dese că Leo Messi este foarte aproape de a-și încheia aventura la PSG, atacantul Robert Lewandowski a mărturisit că și-ar dori ca argentinianul să se întoarcă la Barcelona și să facă împreună un atac letal.

ADVERTISEMENT

”Messi aparţine Barcelonei şi, dacă se întoarce, va fi ceva incredibil. Ştim că locul lui este aici, la Barcelona. Nu ştiu ce se va întâmpla, dar sper ca sezonul viitor să putem juca împreună”, a declarat Lewandowski într-o conferință de presă, conform Reuters.

Polonezul a vorbit și despre evoluția mai ștearsă din partida de campionat cu Girona: ”Am avut parte de o lovitură dură la meciul cu Real Madrid, dar îmi doresc mereu să joc. În a doua repriză a fost complicat. A trebuit să cer schimbare. Ieri când m-am trezit, nu puteam să merg, dar am încercat să joc.

ADVERTISEMENT

Lucrăm cu fizioterapeuții, este parte din fotbal. Încerc să fiu pregătit pentru echipă. Partea bună este că la următorul meci voi fi bine. Trebuie să joc mai bine, dar lovitura din partea lui Militao m-a afectat destul de tare”.

Unde va juca Messi din vară?

Contractul lui Messi cu PSG expiră la vară, iar Al Hilal a încercat să profite de situația tulbure de la clubul francez și i-a făcut o ofertă colosală cu un salariu de 400 de milioane de euro. În ciuda faptului că ar fi devenit cel mai bine plătit fotbalist din toate timpurile, se pare că argentinianul ar fi refuzat oferta saudiților.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, alternativa cea mai vehiculată este întoarcerea la FC Barcelona. Președintele Joan Laporta și restul conducerii catalane caută soluții pentru a-l readuce pe argentinian pe Camp Nou.

Deși tatăl jucătorului a afirmat răspicat că șansele ca el să joace din nou la Barcelona sunt aproape nule, conducătorii catalanilor vorbesc tot mai mult în spațiu public despre o posibilă revenire a lui Messi.

ADVERTISEMENT

Mai există informații și că jucătorul este dorit insistent de Inter Miami în MLS, iar ultimul club care s-a înscris pe lista doritorilor este River Plate. Președintele clubului argentinian a dezvăluit că visează să-l aducă pe Messi să joace în țara natală, dar a recunoscut că acest lucru este extrem de dificil pentru că nu-i poate oferi condițiile financiare din Europa.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,18 este cota pentru „1 solist în prima repriză” la meciul PSG – Lens

ADVERTISEMENT