Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță a dezvăluit ce a simțit Săpunaru când a văzut imaginile de la Iași: „O sfidare a grupului”

Robert Niță a dezvăluit ce a simțit Cristi Săpunaru când a văzut imaginile de la Iași cu Andrei Borza și Alexandru Albu în club.
26.02.2024 | 13:40
Robert Nita a dezvaluit ce a simtit Sapunaru cand a vazut imaginile de la Iasi O sfidare a grupului
Robert Niță a dezvăluit ce a simțit Săpunaru când a văzut imaginile de la Iași „O sfidare a grupului”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre situația din lotul giuleștenilor după scandalul de la Iași cu Andrei Borza și Alex Albu. Cum a reacționat Cristi Săpunaru când a văzut imaginile cu titulari de la Rapid în club și ce spune vestiarul.

Robert Niță a vorbit cu Cristi Săpunaru după „scandalul Iași”: „Era nervos”

Alexandru Albu și Andrei Borza au ieșit în club la Iași după înfrângerea suferită cu Poli din Copou, iar decizia de ultimă oră a conducerii a fost anunțată de FANATIK. Cei doi titulari nu vor juca cu UTA Arad, iar amenda este de 10% din salariu.

ADVERTISEMENT

Robert Niță spune cum este resimțită situația în interiorul lotului de la Rapid București, dar și ce simte Cristi Săpunaru. Deși au arătat ca o familie în startul anului 2024, elevii lui Cristiano Bergodi încep să se îndoiască de spiritul pe care îl iau în vestiar.

„Probabil că în momentul de față oferta care i-a fost făcută lui Albu pentru o prelungire a contractului pentru următorii doi ani nu mai este valabilă din punctul de vedere al clubului. Spuneai că nu vor fi crucificați sau nu vor fi judecați de către colegi, chiar dacă s-a luat decizia îndepărtării lor pentru moment din lotul primei echipe există o stare de iritare, de supărare în rândul jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Tot timpul spunem că suntem o familie, că suntem împreună la bine și la rău și ne facem rău singuri. Inclusiv fotbalistic spun: «Sunt doi jucători titulari, care jucau aproape meci de meci și aleg după o înfrângere să se ducă în club și să ne lase cu fundul în baltă».

Pe de altă parte unii dintre ei spun: «Ok, fotbaliști buni care ne ajută, dar dacă dau bir cu fugiții și aleg după o înfrângere să plece în club, să nu îi intereseze parcă nu mai e familia aia». Nu am vorbit foarte mult cu Cristi după meci, am schimbat câteva mesaje. Era foarte nervos, a gafat la golul de 1-1 și era afectat”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Ce a simțit Cristi Săpunaru: „O sfidare a grupului”

Cristi Săpunaru a greșit la golul de 1-1 al celor de la Poli Iași, iar căpitanul din Giulești este afectat de rezultatul final. Robert Niță a dezvăluit și ce a simțit jucătorul de 40 de ani când a văzut imaginile cu Albu și Borza în club.

„În momentul când au apărut imaginile nu i-au picat bine pentru că au văzut-o și ca o sfidare a grupului. Stau de vorbă, ne punem cenușă în cap, se mai fac reproșuri, se bea o bere de supărare, de bucurie. Altfel când mai stai după ce mănânci și nu te duci pentru că nu se culcă nimeni la două ore după sfârșitul meciului nici când iei bătaie, nici când câștigi.

ADVERTISEMENT

Jucătorii care sunt mai importanți în vestiar mai rămân în restaurantul hotelului, la recepție și mai stau de vorbă. Stăm să căutăm soluții și pe urmă unii se duc în cameră și alții se duc pe scara de incendiu și nimeresc într-un club, nu în cameră”, a spus Niță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

DEZVALUIRI din VESTIARUL Rapidului dupa ESCAPADA lui Albu si a lui Borza

ADVERTISEMENT