Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță îl face praf pe Marius Avram. „Marele analist să spună și că a fost penalty la Musi, nu doar la unii de la care are tricouri acasă în șifonier”

Robert Niță este extrem de supărat pe faptul că fostul arbitru Marius Avram, acum specialist și analist TV, judecă fazele cu dublă măsură, în funcție de simpatii.
19.12.2023 | 10:27
Robert Nita il face praf pe Marius Avram Marele analist sa spuna si ca a fost penalty la Musi nu doar la unii de la care are tricouri acasa in sifonier
Robert Niță îl face praf pe Marius Avram. „Marele analist să spună și că a fost penalty la Musi, nu doar la unii de la care are tricouri acasă în șifonier”
ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță a făcut o comparație între modul în care Marius Avram a judecat o fază în care Rapidul a fost privată de un penalty, cu Petrolul, și alta în care FCSB a avut un gol anulat cu CFR Cluj. Oficial, Rapidul trebuia să primească penalty, în timp ce Golul celor de la FCSB a fost anulat corect.

Robert Niță îl face praf pe Marius Avram

Cu toate acestea, Marius Avram a transmis că Rapidul nu ar fi trebuit să primească penalty, în timp ce FCSB trebuia să aibă gol valabil, contrar părerilor altor specialiști în domeniu. Așadar, Marius Avram ar judeca fazele în favoarea celor de la FCSB pentru că ar fi de fapt un fan al echipei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”De ce n-a ieșit după meciul de la Ploiești să zică domnule ne cerem scuze, Musi era coafez cum zic eu. Da de ce vin reacțiile ăstea doar când e CFR, sau crede cineva că e CFR defavorizată? Dar nu e out când centrează ăla prin fața porții? Iese domnul Vassaras și îi amenință pe ăia că o să-i suspende. Rapidul a avut penalty, nu-și mai cere nimeni scuze.

Mai vine și fostu mare arbitru, domnul Avram, ne explică acum două etape când era o echipă cu care dânsul simpatizează, se îmbrăca și cu șortul de la echipa respectivă, ne spune uite după ce dă în minge se duce pe piciorul jucătorului, nu se poate așa ceva. E imprudență. Se întâmplă același lucru și la Rapid. Domnule el se uită la minge, nu în față. Cum să nu fie penalty.

ADVERTISEMENT

Încearcă să ne explice domnul Avram că e formator de opinie, a fost mare arbitru. Stai că ne explică în funcție de cine joacă, când joacă unii de are tricou acasă în șifonier, uite că imprudență, cum spune la regulament așa e. La Rapid, Musi nu are nicio vină, singura vină e că are piciorul prea sus și altul cu capul prea jos”, a răbufnit Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, supărat pe CCA și reacția arbitrilor

Mai mult, Robert Niță e nemulțumit de faptul că cei de la CCA au transmis un comunicat prin care își cer scuze că CFR Cluj a fost dezavantajată, însă nu au făcut acest lucru și în cazul altor echipe. Așadar, reacție cel puțin suspectă, crede analistul FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dacă a observat foarte bine decizia, de ce e altfel. Sunt vinovați doar cei trei? Domnii care stau la TIR nu-s vinovați? De ce nu ăia care au tras dunga cu altă culoare, ăla care i-a spus arbitrului, ofsaid prietene. Am greșit culorile, o dăm invers. Acum că vorbim de CFR, o echipă care se bate pentru câștigarea campionatului.

E realitate, nu putem acum să spunem că albastru e roșu, cum nu putem să spunem la Musi că e balerină. Am fost la meci, că toată lumea zice cu VAR-ul ăsta. Mă, VAR-ul intervine când e groasă. Păi vezi niște șmecherii de arbitraje pe la Voluntari, de te ia durerea de cap. La final zice nu domnule că așa am văzut, că mi-a țipat nea Gică cu portavocea în ureche.

ADVERTISEMENT

Șmecheriile ăstea cum erau la Bistrița nu te lăsau să treci de centrul terenului. Eu nu am auzit om în fotbalul românesc, că spune domnul Becali că Rapidul sunt mulțumiți. Rapidul nu e mulțumit, nu ai cum. Nu am auzit conducător, antrenorii poate nu judecă limpede după meci că sunt sub impulsul înfrângerii, nu au toate datele.

Dar, nu am auzit președinte sau oameni din anturajul echipelor, dacă și ăia care câștigă zic bă maniera cam nasoală. Nu înseamnă că e o problemă? CCA are reacție, foarte bine, bravo, așa să fie mereu, dar cere-ți scuze la toți. De-a lungul acestui campionat toate echipele au fost dezavantajate”, a transmis Niță.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Robert Niță, despre arbitraj

ADVERTISEMENT