Sport

Robert Niţă, la un pas să fie linșat de Viorel Hizo când juca la Rapid: „Jigodie, dă-i drumul de aici!”

Robert Niță a povestit ce a pățit după ce l-a criticat pe Viorel Hizo. Fostul atacant din Giulești i-a adresat cuvinte grele fostului său antrenor, care nu a putut trece ușor peste ceea ce s-a întâmplat.
05.01.2024 | 21:34
Robert Nita la un pas sa fie linsat de Viorel Hizo cand juca la Rapid Jigodie dai drumul de aici
Robert Niță a povestit ce a pățit după ce l-a criticat pe Viorel Hizo. Fostul atacant din Giulești i-a adresat cuvinte grele fostului său antrenor, care nu a putut trece ușor peste ceea ce s-a întâmplat.
ADVERTISEMENT

Robert Niță s-a revăzut cu Viorel Hizo la un meci din SuperLiga. Fostul antrenor din Giulești i-a adus aminte lui Niță despre un moment mai tensionat din perioada celor doi de la Rapid. În cadrul emisiunii SUFLET DE RAPIDIST, gazda show-ului a povestit ce a pățit după ce l-a criticat pe Viorel Hizo.

Robert Niță l-a criticat pe Viorel Hizo

La SUFLET DE RAPIDIST, Robert Niță a vorbit despre momentul în care l-a criticat pe Viorel Hizo. Fostul atacant era aproape de un transfer în Grecia, iar când a simțit că nu mai este cale de întoarcere la Rapid, i-a adresat cuvinte grele fostului antrenor în presă.

ADVERTISEMENT

“M-am întâlnit cu Nea Vio la un meci din SuperLiga. Este la fel tânăr și de vioi cum îl știm. Am stat de vorbă 45 de minute după meci. Am depănat amintiri. Și mi-a făcut mare plăcere.

Și mă întreabă despre un moment din pauza de iarnă, când îl avean antrenor la Rapid… Aeam o ofertă atunci. Era din Grecia, bătută în cuie, trebuia să mă sune cineva. Am vorbit cu cineva de la club, am vorbit și cu domnul Copos.

ADVERTISEMENT

Mă sună de la ziar un reporter. Eu eram supărat atunci, că nu prea jucam la Rapid. Și mă întreabă reporterul de Nea Vio. Și am zis că antrenamentele sunt dure și că Rapid este o căciulă prea mare pentru dânsul, iar uneori îi mai cade pe ochi, nu nimerește schimbările. Eu am zis toate astea pentru că știam că plec. Am declarat asta când eram în vacanță.

Domnul Copos făcea un eveniment de Crăciun pentru copii și pentru angajații clubului la Circul Globus. Mă sună și pe mine fetele de acolo ca să merg alături de alți colegi din București, pentru că trebuia să dăm și noi cadouri și așa mai departe. Mă duc acolo și îl văd pe Nea Vio, stătea de vorbă cu Speranța, fata care se ocupa acolo. Ea când m-a văzut mi-a făcut semn să mă duc. Nu știam de ce, dar i-am ocolit și m-am dus în sală acolo. Apoi, vine Speranța la mine și mă avertizează să nu merg la Nea Vio, să nu mă vadă. Am mai stat 20 de minute și am plecat.”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Ce i-a făcut Viorel Hizo lui Robert Niță

“Am venit la Pro Rapid, pe 6 sau 7 ianuarie și mi-a zis doctorul că eu nu am să merg în cantonament, pentru că e supărat Hizo pe mine. Între timp, a căzut și transferul. Mi-a mai zis doctorul să îmi pun cenușă în cap și să dau asta pe la ziar. Am sunat și eu câțiva reporteri și le-am zis că vreau să îmi cer scuze. Se publică ziarul și iau și eu 4 exemplare.

Merg la doctor și îmi zice că nu sunt pe listă nici la vizita medicală și nici pentru cantonament. M-a trimis să vorbesc cu Hizo. Am fost la el în birou, am deschis ușa, a aruncat cu ceva după mine și mi-a zis să ies că nu vrea să mă vadă. Am plecat la doctor și mi-a zis să mai insist.

ADVERTISEMENT

Mă duc înapoi la el, m-a primit și i-am cerut scuze. Mi-a dat o șapcă și mi-a zis să am grijă să nu îmi cadă pe ochi, cât timp e plecată echipa în cantonament. I-am cerut în continuare scuze. Apoi, m-a luat în cantonament.”, a mai spus fostul atacant al Rapidului.

Ce i-a zis antrenorul în cantonament lui Niță

“Ne punea să alergăm câte unul și ne lua așa de gât. Când a ajuns la mine și m-a luat de gât, eu am crezut că m-a iertat, dar după ce și-a dat seama, m-a împins și mi-a zis ‘Jigodie, dă-i drumul de aici!’. Eu cred că dacă îl cunoșteam pe omul Hizo, nu doar pe antrenor, cred că și acum jucam la Rapid cu el antrenor. În amicalele de atunci mă băga să joc.

Mi-a zis că cea mai mare satisfacție pentru el este atunci când îl sună foști jucători de-ai lui și mai ales cei care au ajuns antrenori. Cum e Măldărășanu, care este un antrenor bun în SuperLiga. Despre care simte că își arată aprecierea, pentru că ține cont de ceea ce l-a învățat.”, a povestit Robert Niță, la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT