Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, provocare maximă pentru Peluza Nord FCSB. „Nu aveți pe nimeni în galerie care să aibă licența Pro?” Ce i-a răspuns Gheorghe Mustață. Video exclusiv

Suporterii FCSB au ajuns la capătul răbdării. Liderul Peluzei Nord, Gigi Mustață, a intervenit la Fanatik SuperLiga și a primit o provocare din partea lui Robert Niță.
06.03.2023 | 12:50
Robert Nita provocare maxima pentru Peluza Nord FCSB Nu aveti pe nimeni in galerie care sa aiba licenta Pro Ce ia raspuns Gheorghe Mustata Video exclusiv
Robert Niță, provocare maximă pentru Peluza Nord FCSB. „Nu aveți pe nimeni în galerie care să aibă licența Pro?” Ce i-a răspuns Gheorghe Mustață. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Suporterii celor de la FCSB rezistă cu greu după ce Gigi Becali a depășit orice limită și afectează rezultatele echipei prin deciziile haotice pe care le ia.

Liderul Peluzei Nord, provocat de „rapidistul” Robert Niță: „Nu aveți pe niciunul cu licență PRO?”

La Arad, FCSB a suferit al șaptelea eșec din acest sezon de SuperLiga, scor 1-3. Roș-albaștrii au abordat meciul fără posesor de licență PRO după ce Leo Strizu și-a dat demisia. Vicecampioana a fost condusă de pe bancă de Lucian Filip, având în vedere că antrenorul de facto, Mihai Pintilii, a fost suspendat pentru patru etape.

ADVERTISEMENT

Deși au susținut echipa în număr mare pe stadionul „Francisc Neuman”, suporterii roș-albaștrilor sunt extrem de dezamăgiți. „Spune-mi cine mai vine la Steaua antrenor?!”, a întrebat, amar, Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Unul cum au fost cei dinaintea lui Strizu”, a răspuns Robert Niță. „Roberțică, arunci numai d-astea…”, a continuat dialogul liderul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

„Cine să vină, Gigi? Nu aveți pe niciunul în galerie cu licență PRO?”, a adăugat Niță. „Asta vă spun. Cine mai vine la ora asta? Până când nu se stabilesc anumite lucruri cu antrenorul care vine. ‘Băi, frate, lasă-mă să mă în pace să îmi fac treaba’”, a completat Mustață.

„Dacă pierdem obiectivul, trebuie să le pierzi pe toate până la capăt, că nu ai ce să faci. Și atunci nu putem să mai stăm nici noi să venim cu ideea aia hai să protejăm banii, stai să protejăm jucătorii și atunci nu o să ne mai înțelegem și nu o să ne mai gândim că afectăm echipa. Atunci putem spune da, domne, suporterii s-au săturat. Și ne-am săturat.

ADVERTISEMENT

Dar repet, v-am spus, și nu cred că mă poate condamna nimeni la ora asta, nici din suporteri, nici din studio, nu vreau să afectez echipa și ei știu ce vreau să spun. Nu vreau să afectez echipa. Când nu vor mai fi șanse la campionat, atunci putem sta de vorbă”, a conchis Gheorghe Mustață.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ca urmare a eșecului de la Arad, FCSB a rămas pe locul 3 în SuperLiga, cu 54 de puncte. În fața roș-albaștrilor se află CFR Cluj, cu 59 de puncte și cu un meci mai puțin, și liderul Farul Constanța, cu 61 de puncte. În ultima etapă din sezonul regulat, vicecampioana va primi vizita lui Sepsi, duminică, 12 martie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT