Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, schimb savuros de replici cu Nicoliță: „Câteodată, în loc de kerosen băgați și motorină!”

Robert Niță, șicane în direct cu Bănel Nicoliță. Continuă duelul de la distanță între Rapid și FCSB. Ce spune fostul atacant despre meciul cu Hermannstadt
16.02.2024 | 11:32
Robert Nita schimb savuros de replici cu Nicolita Cateodata in loc de kerosen bagati si motorina
FCSB are 9 puncte față de Rapid înainte de meciul cu U Cluj, în timp ce „alb-vișiniii” joacă cu Hermannstadt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a comentat din Spania la FANATIK SUPERLIGA duelul extrem de interesant dintre Rapid și Hermannstdt. Nu au lipsit nici clinciurile cu Bănel Nicoliță.

Robert Niță, duel de la distanță cu Bănel Nicoliță: „Aveți grijă că știți cum e cu bucuria la voi”/ „Deja tremurați. Atenție, venim”

Robert Niță a fost contrat de fostul jucător al FCSB când a făcut analiza duelului din Giulești: „Rapid – Hermannstadt un meci dificil”. Bănel Nicoliță: „X! X!”. Fostul atacant al Rapidului are însă întotdeauna replicile la el: „Bănele, vezi că X-urile îți ies pe Național Arena”. 

ADVERTISEMENT

Nici rivalul din lupta la titlu nu s-a lăsat mai prejos: „Aveți grijă că știți cum e cu bucuria la voi”. A venit din nou rândul lui Niță să răspundă: „Bănele, deja tremurați. Ați văzut ce a zis și domnul Șucu. Atenție, venim”.

Fostul mijlocaș de bandă a continuat: „Ați văzut ce mașină avem noi? Voi veniți cu trenul. Treaba ta, ai grjiă”, iar rapidistul a parat din nou: „Câteodată în loc de kerosen mai băgați și motorină”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a prefațat Rapid – Hermannstdt: „Se apără foarte bine. O echipă compactă, agresivă, letală pe contraatac”

Robert Niță e convins că meciul cu sibienii va fi diferit de duelurile de până acum: „Suntem atenți la ce se întâmplă și la echipa de pe primul loc. Rapid chiar dacă vine după patru victorii, întâlnește o echipă care este foarte bine organizată chiar dacă este într-o scădere de formă în momentul de față.

Dacă vrei o să fac referire la meciul lor din deplasare de la Voluntari când au dominat categoric, dar rezultatul final a fost 1-1 chiar dacă Voluntariul egalează meritat dintr-un penalty în ultima secundă de joc”.

ADVERTISEMENT

Analistul FANATIK SUPERLIGA a remarcat care sunt punctele forte ale echipei lui Marius Măldărășanu: „Hermannstadt se apără foarte bine. La un moment dat chiar mă uitam la rezumat și erau cu 10 jucători în preajma careului de 16 metri: 9 jucători plus portarul și un jucător undeva pe respingere, nu pe o fază fixă, la 25 de metri de poarta lui.

O echipă compactă, o echipă agresivă, care pe contraatac este letală. Rapidul va întâlni un stil de joc și o echipă pe care nu a mai întâlnit-o în astea patru etape”.

ADVERTISEMENT

De ce meciul cu Hermannstast este diferit de primele 4 partide din 2024: „Singurul lucru care poate debloca jocul”

Robert Niță a trecut în revistă cum au arătat primele patru meciuri ale Rapidului de la reluarea campionatului: „În prima etapă întâlnește o echipă care te conduce foarte repede cu 3-1 și entuziasmul scorului îi face pe cei de la Craiova să atace și îi prinzi, marchezi, reintri în joc, egalezi și după aceea și cu presiunea publicului victoria vine pe undeva normal.  

Întâlnești un Dinamo care joacă foarte bine, primesc gol foarte repede după ce marchează, iar victoria și-o apropie pe o execuție personală în ultimele minute de joc.

Un Galați care la fel primește gol repede și le dai planul tactic peste cap și sunt nevoiți să atace, iar la Cluj o echipă în luptă directă cu tine, presiunea rezultatului, dar marchezi foarte repede. 

De data asta întâlnesc acasă un Hermannstadt foarte bine organizat și o echipă care în primul rând începe jocurile de la o siguranță defensivă și cu strategia de a nu primi gol. 

Singurul lucru care poate debloca jocul și poate face meciul mai ușor pentru Rapid cred că va fi dacă echipa va reuși să marcheze destul de repede în debutul jocului după modelul Oțelul. Hermannstadt invididual cred că este mult peste Oțelul”. 

Robert Niță, noi clinciuri cu Bănel Nicoliță pe tema luptei dintre Rapid și FCSB

ADVERTISEMENT