Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță știe ce vor face Rapid și Cristiano Bergodi fără accidentatul Rrahmani

Robert Niță a analizat situația de la Rapid după accidentarea lui Albion Rrahmani, care a fost operat cu succes între timp.
19.10.2023 | 13:10
Robert Nita stie ce vor face Rapid si Cristiano Bergodi fara accidentatul Rrahmani
Ce se va întâmpla la Rapid fără Albion Rrahmani. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al giuleștenilor a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre momentul greu prin care trece Rapid, aceștia bazându-se în atac pe Kevin Soni, un atacant camerunez care încă nu este pus la punct cu pregătirea fizică, și pe Alexandru Stan, un puști de 17 ani.

Ce se va întâmpla la Rapid fără Albion Rrahmani

Robert Niță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre ce se va întâmpla la Rapid odată cu accidentarea lui Albion Rrahmani și cine îi poate lua locul:

ADVERTISEMENT

„E incredibil ce s-a întâmplat, prinsese și un loc de titular în națională. Poate și schimbarea asta de mediu. Soni nu e pregătit încă, iar Stan e un copil, nu te poți baza pe el.

E o perioadă grea pentru Rapid, te dereglează accidentarea lui Rrahmani, pentru că se impusese,, marcase multe goluri, crea spații, era pe un fond de moral foarte bun”.

ADVERTISEMENT

„E o lovitură pentru Rapid!”

„E o lovitură! Pentru că în momentul în care plecase Dugandzic, golgheterul campionatului, venise Rrahmani care marcase la debut și care îi lua locul. E o lovitură pentru Rapid, pentru că accidentarea asta a dat clubul peste cap, pentru el pentru că va fi inactiv până în ianuarie.

E o accidentare nu atât de gravă pe cât a fost cea a lui Papeau, dar chiar și așa îl va scoate din ritm pentru o bucată mare de timp”, a continuat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

„Va fi greu pentru Rapid, pentru că nu cred că Stan, chiar dacă are mare calitate și chiar dacă e un puști de mare perspectivă, poate să preia presiunea și obiectivele care sunt în Giulești anul ăsta.

E ghinion, dar nu cred că doar ghinion. A fost și Luckassen pe-acolo. Pe Dugandzic nu mai puteai să-l păstrezi. E o lovitură!”, a mai spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Ce SE VA INTAMPLA la Rapid fara Albion Rrahmani, OPERAT

ADVERTISEMENT