Fotbal international

Rodrygo, interviu eveniment acordat „Fenomenului” Ronaldo: ”Sunt pregătit să joc titular dacă Neymar nu revine”

Brazilia s-a impus la limită în fața Elveției, iar unul dintre artizanii victoriei a fost Rodrygo. După joc, atacantul lui Real Madrid i-a oferit un interviu legendarului Ronaldo.
29.11.2022 | 00:40
Rodrygo interviu eveniment acordat Fenomenului Ronaldo Sunt pregatit sa joc titular daca Neymar nu revine
Rodrygo interviu eveniment pentru fenomenul Ronaldo Sunt pregatit sa joc titular daca Neymar nu revine Brazilia s-a impus la limită în fața Elveției, iar unul dintre artizanii victoriei a fost Rodrygo. După joc, atacantul lui Real Madrid i-a oferit un interviu legendarului Ronaldo. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Sud-americanii au învins cu 1-0 după golul marcat de Casemiro din pasa lui Rodrygo și și-au asigurat calificarea în optimile Cupei Mondiale.

„Fenomenul” Ronaldo, interviu cu Rodrygo după Brazilia – Elveția 1-0

La doar câteva momente după ultimul fluier al meciului cu Elveția, legendarul atacant brazilian Ronaldo i-a luat un interviu lui Rodrygo în studioul FIFA de la stadionul 974 din Doha, în care a vrut să știe cum a decurs faza de la golul care a adus calificarea ”selecao”.

ADVERTISEMENT

”Pasa lui Vinicius a venit la momentul potrivit. Am văzut că s-a uitat la mine în tot timpul cât a avut mingea în control și aștepta momentul oportun pentru a-mi pasa. Și când suntem la Real Madrid vorbim mult despre astfel de faze. Întotdeauna încercăm să ne pasăm unul altuia.

Când am văzut că vine mingea i-am strigat lui Casemiro ‘las-o’. El a plecat, m-a lăsat singur și de acolo a fost simplu. În mod normal este o minge pe care fundașul o poate intercepta, dar a ajuns la mine.

ADVERTISEMENT

L-am văzut pe Casemiro plecat, i-am pasat, iar el a șutat foarte bine. A fost un șut incredibil care ne-a adus victoria”, a declarat Rodrygo, în interviul cu Ronaldo postat pe site-ul oficial al FIFA.

Rodrygo îi vânează postul lui Neymar

Întrebat de fostul mare atacant dacă se simte pregătit să joace titular în naționala Braziliei, mai ales acum când lipsește și Neymar, jucătorul de la Real Madrid a răspuns: ”Da, sunt pregătit să joc titular dacă voi avea această oportunitate. Sunt pregătit mental pentru a juca și pentru a face lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Neymar este absent. Este ceva ce noi nu ne-am dorit. Au mai fost dăți în care am jucat fără el, iar aici e Cupa Mondială și nu e timp de regrete. Ne dorim ca el și Danilo să revină cât mai repede posibil, dar dacă ei nu se vor întoarce la timp, noi, ceilalți, vom da tot ce-i mai bun pentru a câștiga fiecare meci.

Astăzi fost puțin diferit. În primul meci am jucat bine, totul a decurs cum ne-am propus. Astăzi s-a jucat mult mai rapid, noi am pierdut multe mingi și asta ne-a deranjat în anumite momente”.

ADVERTISEMENT

Amintiri de la sosirea la Real Madrid

Rodrygo a dezvăluit că a ajuns la o anumită maturitate odată cu anii petrecuți la Real Madrid și a povestit că atunci când s-a transferat în Spania nimeni nu i-a acordat timp pentru a se acomoda.

”Este o plăcere să vorbesc cu tine. Este nemaipomenit pentru mine să joc la Cupa Mondială. Eu am învățat în fiecare zi, oriunde am mers, că a fost la hotel, că am dat interviuri, totul a fost foarte diferit. Sunt foarte fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu deoarece totul a mers fantastic pentru mine.

Sunt pregătit pentru momentul în care antrenorul mă va băga titular. Dacă va fi următorul meci, sau mai apoi, eu sunt disponibil. Mă antrenez bine ca să fiu pregătit. Pentru că este Cupa Mondială și în orice moment oportunitatea poate apărea.

Trebuie să fiu pregătit. În viața mea am fost întotdeauna așa și lucrurile s-au petrecut întotdeauna foarte repede. Am ajuns la Real Madrid când aveam 18 ani. Nu era timp să mă pregătesc. Trebuia să fiu deja pregătit. Întotdeauna sunt gata pentru ceea ce urmează”, a mai spus Rodrygo.

ADVERTISEMENT