Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Oficial: Ante Roguljic, împrumutat de Universitatea Craiova la U Cluj! Update Exclusiv

Universitatea Craiova nu se mai bazează pe serviciile lui Ante Roguljic. Mijlocașul croat a semnat cu U Cluj, fiind împrumutat până în vară de clubul oltean.
24.01.2024 | 18:30
Oficial Ante Roguljic imprumutat de Universitatea Craiova la U Cluj Update Exclusiv
Ante Roguljic a semnat cu U Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
24-01-2024
16:34

Croatul Ante Roguljic a semnat cu U Cluj

Anunțată de FANATIK încă de luni, venirea croatului Ante Roguljic la U CLuj a fost confirmată oficial de clubul ardelean.

„Bun venit, Ante Roguljic!

FC Universitatea Cluj l-a transferat sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova pe Ante Roguljic. Mijlocașul croat în vârstă de 27 de ani a semnat o înțelegere valabilă până la finalul acestui sezon, clubul nostru având opțiunea unui transfer definitiv din vară”, au anunțat „șepcile roșii” pe pagina oficială de Facebook.

 

Mihai Rotaru a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Ante Roguljic poate rămâne în campionatul românesc, deși nu va mai continua la Universitatea Craiova. Mijlocașul croat dorit și de Ajax în trecut este poate ajunge la Universitatea Cluj, unde este o adevărată colonie oltenească.

Următoarea echipă a lui Ante Roguljic după despărțirea de Universitatea Craiova: „40 la sută va continua în România”

Ivaylo Petev a taiat în carne vie la Universitatea Craiova înaintea plecării în stagiul de pregătire din Antalya. Ante Roguljic nu a făcut parte din lotul „alb-albaștrilor” care a decolat de pe aeroportul din Bănie, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Ante Roguljic nu a reușit să își găsească o nouă echipă până în momentul de față, însă mijlocașul croat este aproape de o rivală din SuperLiga. Acesta poate ajunge la U Cluj unde îi cunoaște pe Bogdan Mitrea, Bogdan Vătăjelu, Dan Nistor și Ovidiu Bic.

Mihai Rotaru a anunțat că există șanse ca Ante Roguljic să rămână în România la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la 10:30 pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri. Acesta a precizat că următoarea destinația din cariera croatului depinde doar de decizia lui și a impresarilor.

ADVERTISEMENT

„Nu știu care este situația în acest moment. (n.r. E posibil să meargă la U Cluj) Este posibil, da. Roguljic își caută echipă, impresarii lui știu mai bine unde și încotro îl îndrumă. Poate să meargă la U Cluj, poate să meargă la altă echipă, dar posibilitatea să rămână în țară este de 40 la sută”, a spus Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru pregătește și vineri noi la Universitatea Craiova: „Suntem în discuții”

Mihai Rotaru îi pregătește și alte întâriri lui Ivaylo Petev după transferurile lui Pyry Soiri, Denil Maldonado și Anzor Mekvabishvili. Acesta a anunțat în direct la FANATIK SUPERLIGA și condițiile salariale pe care le îndeplinește Universitatea Craiova, dar și sumele de transfer disponibile,

ADVERTISEMENT

„Suntem în discuţii. Nu pot să vă spun pe ce post. În apărare nu mai ai unde să aduci. Obiectivul pentru acest an este podiumul şi Cupa României. Vom fi mai puternici. Odată cu revenirea lui Screciu şi venirea lui Anzor, georgianul, vom fi mai puternici. Suntem în discuţii şi pentru atac, dar uneori ne lovim de cifre astronomice. 

Chiar dacă îţi place un jucător, pe unii nu poţi să îi aduci în România. Nu ai nicio garanţie ca va fi ce trebuie. La ce am discutat, sunt jucători la maturitate sau care au trecut de maturitate, de experienţă. Dar este un risc foarte mare, pentru că vorbim de un pachet salarial care să dubleze maximele din România.

ADVERTISEMENT

Şi atunci, la un moment dat, oricât de mult ţi-ai dori, trebuie să renunţi. Vorbim de pachetul salarial, nu de sume de transfer. Universitatea Craiova îşi permite să plătească 1 milion de euro pe un jucător. Acesta este nivelul nostru. Dacă noi considerăm că este un jucător de excepţie, noi suntem gata să plătim 1 milion”, a spus Mihai Rotaru.

U Craiova PREGATESTE NOI TRANSFERURI | ANUNTUL lui Mihai Rotaru

ADVERTISEMENT