Life

Românca din Pașcani care a înnebunit mapamondul e însărcinată! Tatăl e o celebritate mondială din lumea modei! Foto cu burtica de gravidă

Andreea Sasu, românca din Pașcani care a înnebunit toată lumea, este însărcinată, iar tatăl copilului este nimeni altul decât Philipp Plein.
26.03.2024 | 15:30
Femeia care a înnebunit lumea, însărcinată cu un creator celebru / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Sasu, la 34 de ani, se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Românca din Pașcani, devenită celebră în Italia după ce a participat la câteva show-uri populare din Peninsulă, are, din nou, o relație cu celebrul creator de modă Philipp Plein.

Andreea Sasu e însărcinată. Tatăl este celebrul Philipp Plein

Andreea Sasu și Philipp Plein, care s-au mai iubit și în trecut, nu au anunțat, public, că și-ar fi reluat relația. Ba chiar, între timp, Andreea a devenit ”țintă” pentru celebrități din Italia, ea fiind cuplată, cel puțin în presă, cu Riccardo Saponara, mijlocașul lui Hellas Verona sau pilotul GP Andrea Iannone.

ADVERTISEMENT

Nici Philipp Plein nu a fost tocmai cuminte, el ”înșirând” o serie de femei celebre. De altfel, Bild, cei care au și anunțat că Andreea Sasu este însărcinată, au anunțat și că designerul vestimentar s-a despărțit de o altă celebritate, Lucia Bartoli.

Designerul a confirmat pentru ziarul german că este, din nou, îndrăgostit de româncă, după ce, acum patru ani, s-au mai iubit, o dată, pătimaș. Pe atunci, ei s-au despărțit, iar designerul a ajuns în brațele influencerului Lucia Bartoli. Cei doi au împreună doi băieți, creatorul de modă fiind tatăl și unui al treilea fiu dintr-o altă relație.

ADVERTISEMENT

Ceea ce este clar, însă, este că Andreea Sasu și Philipp Plein s-au regăsit acum și își consolidează relația cu un moștenitor. „Ne-am mutat împreună anul trecut”, a dezvăluit designerul pentru Bild. Cu toate acestea, a mai explicat el pentru sursa citată, a rămas în relații foarte bune cu Lucia Bartoli și au grijă, împreună, de fiii lor.

„Familia modernă este diferită pentru fiecare. Copiii nu ar trebui să fie niciodată într-o situație în care trebuie să aleagă între tată sau mamă. Acest lucru este important pentru noi toți”, a mai precizat Philipp Plein pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cine este Andreea Sasu, iubita lui Philipp Plein

Andreea Sasu, originară din Pașcani, este, deja, o celebritate în lumea modei. Ea s-a mutat în Italia în 2010 și, de atunci, a apărut în toate prezentările de modă importante din Peninsulă. Printre altele, ea a prezentat pentru branduri celebre precum Dolce&Gabbana sau Roberto Cavalli.

În plus, fotografiile cu frumoasa româncă, multe dintre ele expunându-i formele perfecte, au făcut rapid înconjurul lumii. Conturile ei de socializare, sunt, de asemenea, urmărite de sute de mii de oameni, iar fotografiile pe care le postează culeg ”inimioare” peste ”inimioare”.

ADVERTISEMENT

Ca o încununare a succesului ei, Andreea Sasu joacă rolul ”Mamei Natură” din show-ul ”Ciao, Darwin”. Show-ul, care are un succes uriaș în Italia, condimentat de prezența româncei, a reușit să facă noi recorduri de audiență.

De altfel, prestația Andreei a fost aplaudată de presa din Peninsulă. De-a lungul timpului, Andreea Sasu, iubita lui Philipp Plein, a ajuns în fruntea topurilor frumuseții din Italia.

ADVERTISEMENT