Fotbal intern

România a învins Islanda… la FIFA 20! “Tricolorii” s-au distrat în mediul virtual! VIDEO

26.03.2020 | 21:46
Romania a invins Islanda la FIFA 20 Tricolorii sau distrat in mediul virtual VIDEO
ADVERTISEMENT

România a învins Islanda, dar doar la FIFA 20, în ziua când cele două selecţionate ar fi trebuit să se dueleze în semifinala barajului pentru calificarea la EURO 2020. Între timp, meciul are şanse mari să se dispute abia în toamnă, în timp ce turneul final a fost mutat pentru vara anului viitor.

România s-a distrat cu Islanda, dar doar la FIFA 20

FRF şi Federaţia Islandeză de Fotbal au organizat un meci între România şi Islanda, la FIFA 20, din moment ce meciul de baraj a fost amânat, momentan pentru luna iunie, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Dan Buzărnescu şi Marius Bucur, jucători profesionişti de FIFA 20, au reprezentat România şi au adus victoria în duelul virtual cu Islanda. Meciul s-a disputat în patru manşe, victoria fiind premiată cu două puncte, în timp ce remiza cu un punct.

În primul meci, România a învins Islanda, scor 2-1, iar George Puşcaş şi Alex Mitriţă au fost cei care au adus primele două puncte pentru “tricolori”. A doua partidă a fost una spectaculoasă, iar cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 2-2, golurile fiind marcate de George Puşcaş şi Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

George Puşcaş a fost în mare formă pe gazonul din FIFA 20 şi a adus şi a doua victorie a României, după ce a marcat singurul gol al celui de-al treilea meci. Ultima partidă s-a terminat din nou la egalitate, de această dată scorul fiind de 0-0.

Islanda – România ar trebui să se joace în iunie

UEFA a anunţat că Islanda – România se va disputa pe 4 iunie, în timp ce finala pentru calificarea la EURO 2020 este programată pe 9 iunie. Dacă se vor impune, “tricolorii” ar urma să întâlnească echipa care se va impune în duelul Bulgaria – Ungaria.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă UEFA a anunţat noua dată, presa din Italia a susţinut că sunt şanse mari ca meciurile de baraj să fie programate abia în toamnă, dacă pandemia de coronavorus se va prelungi.

“Deja s-a anulat, virtual, fereastra destinată inițial meciurilor de baraj din Nations League, mutată din martie între 1 și 9 iunie. Și cele patru calificate la turneul final se vor stabili în toamnă”, au scris jurnaliştii de la Corriere dello Sport.

ADVERTISEMENT

România va găzdui patru meciuri de la Campionatul European din 2021. Pe Arena Naţională vor fi organizate trei meciuri din Grupa C, două dintre aceste putând să fie ale “tricolorilor”, dacă se vor califica. Tot în Bucureşti se va juca şi unul dintre duelurile din optimile de finală.

ADVERTISEMENT