Fotbal intern

România, victorie „mincinoasă” înainte de meciul cu Norvegia. Câți jucători noi a avut Belarus

11.11.2020 | 21:32
Romania victorie mincinoasa inainte de meciul cu Norvegia Cati jucatori noi a avut Belarus
ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru Mirel Rădoi în perspectiva meciului cu Norvegia, cu o echipă a Belarusului care a avut nu mai puțin de șase jucători noi, care nu au jucat deloc la ultimele două partide din Liga Națiunilor.

România a condus cu 4-0 la pauză, după ce Bogdan Mitrea a înscris la debutul în echipa națională, în timp ce Ionuț Nedelcearu a marcat și el primele goluri pentru România, primind și banderola pe final de meci, unul dintre ele cu ajutorul lui Vasile Mogoș, aflat la prima pasă de gol pentru tricolori.

ADVERTISEMENT

Nici debutantul David Lazar nu a dezamăgit, după ce a apărat un penalty la scorul de 5-2 și a mai “spălat” din păcatele colegilor săi din defensivă, care au făcut greșeli în lanț și nedemne de jucători de echipa națională.

România obține o victorie “mincinoasă” cu Belarus și are probleme mari în defensivă înainte de partida cu Norvegia lui Haaland

Deși unii jucători au confirmat și pentru ei este o victorie de moral, această partidă ar trebui să îl îngrijoreze pe Mirel Rădoi în perspectiva meciului cu Norvegia starului Haaland, chiar dacă selecționerul va efectua mai multe modificări în primul 11 și cu siguranță va schimba și sistemul de joc ultraofensiv din amicalul cu Belarus.

ADVERTISEMENT

Dacă în prima repriză, Belarus a avut o echipă cu foarte mulți jucători care nu au jucat în ultimele partide, drept pentru care jucătorii lui Mirel Rădoi au condus cu 4-0, în repriza a doua titularii de drept au fost “aruncați” în joc, iar România a primit nu mai puțin de trei goluri, în timp ce David Lazar a apărat și o lovitură de la unsprezece metri.

Presa din Belarus a fost extrem de acidă după România – Belarus 5-3

Jurnaliștii bieloruși de la Football.by au fost scoși din sărite de greșelile de amatori din defensiva reprezentativei Belarusului, care a gafat aproape la fiecare atac al tricolorilor din prima repriză: Încă un gol. Deja e neplăcut să privești ce se întâmplă pe teren. Vedem o echipă a României care își face de cap și 11 clovni îmbrăcați în roșu. Atac după atac, românii dau peste cap defensiva noastră. Dacă asta se poate numi defensivă”, au comentat ziariștii la scorul de 3-0 pentru naționala lui Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, presa din Belarus a fost extrem de dură cu jucătorii care au intrat pe teren în prima repriză a meciului de la Ploiești, nu mai puțin de șase dintre ei nefiind utilizați la ultimele partide din Liga Națiunilor: 11 clovni îmbrăcați în roșu. Aia se poate numi defensivă?”, au titrat gazetarii din Belarus.

România va disputa duminică penultimul meci din Liga Națiunilor în companiei Norvegiei lui Haaland, care tocmai a marcat pentru Borussia Dortmund în Bundesliga, la meciul cu deținătoarea trofeului Champions Leaugue, Bayern Munchen, după ce a înscris și în Liga Campionilor (12 goluri în zece partide) și s-a distrat la Oslo cu defensiva naționalei României.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,86 este cota pentru ”peste 2,5 goluri marcate” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: