Life

Românii au Talent, între momente de groază și dansuri twerk. Jurații, rămași muți: ”Sunt suma tuturor temerilor voastre”! Video

Jurații de la Românii au Talent au trecut prin diferite stări în timp ce urmăreau momentele de pe scena emisiunii de la Pro TV, Andra, Andi Mosescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete fiind surprinși de cele văzute.
02.04.2022 | 00:20
Romanii au Talent intre momente de groaza si dansuri twerk Juratii ramasi muti Sunt suma tuturor temerilor voastre Video
Show pe scena de la Românii au Talent
ADVERTISEMENT

Show-ul Românii au Talent a adus pe scenă, pe lângă diverși cântăreți și dansatori care au făcut, mai mult sau mai puțin, deliciul publicului, și câteva momente mai puțin obișnuite. Iar printre acestea, un moment de magie – cu ”înclinație” spre horror – și unul de twerk au ieșit în evidență.

Twerk pe scena Românii au Talent! Bobonete vrea un nou sport olimpic

Andra Bucur, o tânără de 33 de ani din Cluj, stabilită în Dubai, a ajuns pe scena Românii au Talent decisă să cucerească juriul. Pe bărbații de acolo – Mihai Bobonete, Dragoș Bucur și Andi Moisescu – avea să îi hipnotizeze cu dansul, iar pe Andra, cu vorbele.

ADVERTISEMENT

Și părea să aibă toate șansele să facă asta. Nu de altceva, dar Andra Bucur, nu tocmai îmbrăcată, dar cu forme de invidiat, a reușit să cucerească, măcar câteva minute, juriul Românii au Talent. Iar twerk-ul executat a fost, cu adevărat spectaculos, măcar că jurații bărbați, chiar dacă au încercat să comenteze ceva, cam și-au pierdut vocea.

Magia a fost însă întreruptă de Mihai Bobonete care a apăsat butonul roșu și i-a întrerupt numărul tinerei spre dezamăgirea, deloc ascunsă, a lui Andi Moisescu. ”A stricat Bobo momentul”, a protestat Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

”Apreciez că am văzut un moment decent de twerk. Mi se pare foarte dificil să faci așa ceva. Nu se poate face așa ceva fără un efort serios din bazin”, a cuvântat Bobonete. Iar cum Andra Bucur voia să explice că face twerk pentru a ajuta femeile să aibă mai multă încredere în sine, Mihai Bobonete a decis că e momentul să transforme discuția devenită prea serioasă într-o mică comedie.

”Te-aș aștepta cu lacrimi în ochi la aeroport dacă ai lua aurul”, a spus Mihai Bobonete după ce a îndemnat-o pe Andra Bucur – care la luat 3 voturi pozitive, Dragoș Bucur refuzând să o susțină – să transforme twerk-ul în sport olimpic.

ADVERTISEMENT

Magicianul francez care a făcut-o să tremure pe Andra: ”Eu nu dorm bine la noapte”

Klek este un magician mascat, fost finalist la France Got Talent, care a făcut un show de zile mari pe scena Românii au Talent. Fără să scoată niciun cuvânt, preferând să folosească o voce cu o tonalitate de filme de groază, magicianul francez, mascat și cu un topor în mână, a reușit să bage spaima în Andra.

”Sunt suma tuturor temerilor voastre. Voi prezenta un experiment în care voi folosi subconștientul vostru”, a anunțat Klek, iar Andra a început să tremure doar la gândul a ceea ce urma să vadă pe scena de la Românii au Talent.

ADVERTISEMENT

”Eu nu dorm bine la noapte”, repeta, aproape obsesiv, Andra. ”Vai, ce frică mi-este”, a mai spus jurata de la Românii Au Talent când a văzut că magicianul o folosește în experimentul horror al lui. Dar, cu toate acestea, Andra și-a făcut curajul să colaboreze și a băgat mâna în cutia magicianului și a scos bucata de hârtie cerută.

A urmat Dragoș Bucur care a pus cinci picături de cerneală pe hârtie, iar Smiley, chemat din culise, a trebuit să citească ce vedea pe foaia cu pricina. ”Un păianjen”, a fost răspunsul lui Simely, iar Klek, spre groaza simpaticei Andra, a deschis cutia în care trona o ditamai tarantulă. Pe care, ulterior, așa cum face orice magician care se respectă, a făcut-o să dispară într-un nor de fum.

”Mi-a plăcut numărul tău, cred că ești unul dintre cei mai buni magicieni pe care i-am văzut. Mă bucur că ai venit aici! Și mă bucur că nu ai folosit toporul acela”, a spus Mihai Bobonete, după ce i-a votat cu Da numărul.

Show la masa juriului Românii au Talent

Faza preselecțiilor de la Românii au Talent a scos la iveală o mulțime de talente, unele chiar răsplătite de jurați cu câte un Golden Buzz. Dar, în ciuda show-ului oferit pe scenă de concurenți, jurații de la Românii au Talent sunt, cu siguranță, responsabili cu o parte a succesului emisiunii.

Iar când vine vorba de show-ul juriului, ironiile schimbate de Mihai Bobonete și Dragoș Bucur fac deliciul publicului. Iar ediția de vineri, 1 aprilie 2022, nu a făcut excepție, Mihai Bobonete ironizându-și colegul, din nou.

Mai exact, Mihai Bobonete, după ce Dragoș Bucur a dansat pe melodia populară cântată de o puștoaică din Moldova, a avut multe de spus despre prestația colegului său. Și nimic de bine, comediantul reușind să îl înțepe, deloc subtil, pe colegul din juriul de la Românii au Talent. ”Eu iau cazul social din tine”, i-a spus Mihai Bobonete lui Dragoș Bucur, făcând referire la felul în care s-a mișcat colegul său din juriu.

ADVERTISEMENT