Life

Câți bani câștigă Romică Țociu și Cornel Palade pentru un eveniment. Suma nu e deloc mică

Romică Țociu și Cornel Palade fac un cuplu formidabil pe scena teatrului de foarte mulți ani. Cei doi actori solicită un tarif neașteptat pentru un eveniment.
22.02.2022 | 22:38
Cati bani castiga Romica Tociu si Cornel Palade pentru un eveniment Suma nu e deloc mica
Câți bani solicită Romică Țociu și Cornel Palade pentru un eveniment de două ore. Ai să fii surprins. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Sunt prieteni de ani grei și au întotdeauna glumele la ei ceea ce nu este de mirare când vine vorba de evenimentele private unde sunt chemați să distreze oamenii.

Și dacă te-ai întrebat câți bani cer foștii concurenți de la „Te cunosc de undeva!”, atunci trebuie să știi că nu este deloc o sumă foarte mică.

ADVERTISEMENT

Romică Țociu și Cornel Palade reușesc să încânte sufletele românilor cu glumele și prezența lor de peste 30 de ani, iar pentru asta cer și o sumă frumușică.

Câți bani solicită Romică Țociu și Cornel Palade pentru un eveniment de două ore. Ai să fii surprins

Mai exact, cancan.ro anunță că este vorba de 2.800 de euro. Acesta este tariful pe care îl solicită Romică Țociu și Cornel Palade pentru o nuntă, un botez sau un alt eveniment privat.

ADVERTISEMENT

Actorii se completează perfect și fac o echipă formidabilă atât pe scenă, cât și în afara ei. Sunt foarte apropiați și joacă împreună ca un tot unitar.

Prietenia este cea care le-a sudat și mai mult legătura profesională, care nu s-a stricat în peste 30 de ani. În plus, comedianții spun că nu au avut niciodată motive de ceartă.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Romică Țociu și Cornel Palade

Romică Țociu și Cornel Palade s-au întâlnit în urmă cu 32 de ani, la Galați, unde cel din urmă avea să-l remarce pe viitorul său partener de scenă. Simțul umorului este cel care i-a atras atenția.

Vedeta, pe numele său real Constantin Romeo Toma Țociu, a simțit încă din prima clipă că drumurile lor au fost predestinate să se intersecteze, iar de atunci să nu se mai despartă.

ADVERTISEMENT

„Întâlnirea mea cu Cornel cred că a fost pusă la cale de Dumnezeu, pentru că lucrurile pe care le-am făcut împreună numai el le putea ticlui așa de bine, ca noi doi să fim împreună 32 de ani. Eu cred în lucrul ăsta că am fost făcuți unul pentru celălalt”, a povestit Romică Țociu în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

„Eram la Teatrul muzical din Galați, iar colegul meu de scenă, Gigi Panainotol, care m-a dus la clubul CFR din Galați, unde era un spectacol. Cel mai mult mi-a plăcut de el (Romică), era haios.

Era ce îmi trebuia mie. Mi-a plăcut, am vorbit cu Romică și a doua zi am aranjat să vină la teatru”, a completat Cornel Palade, în același interviu.

ADVERTISEMENT
Tags: