Life

Rona Hartner, condusă pe ultimul drum. Vedeta răpusă de cancer e înmormântată! Live UPDATE

Rona Hartner este condusă astăzi, 1 decembrie, pe ultimul drum. Regretata artistă e înmormântată în Cimitirul Bellu Catolic din Capitală.
01.12.2023 | 12:00
Rona Hartner, înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT
01-12-2023
11:10

Lacrimi și durere la catafalcul artistei

Depunerea în mormânt a sicriului regretatei artiste a adus și râuri de lacrimi. Sora și fiica acesteia au plâns minute bune în momentul în care și-au luat ”Adio” de la actrița care a făcut istorie.

Rona Hartner înmormântare
Au curs râuri de lacrimi la înmormântarea Ronei Hartner / Foto: Fanatik
01-12-2023
11:00

Rona Hartner a fost depusă în mormânt

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner este depus la mormânt. Cosciugul, acoperit de fotografii cu Rona zâmbitoare, în viață, este condus la mormânt de peste 100 de persoane. Oameni obișnuiți, fără prea multe persoane publice, oameni care chiar au admirat-o.

Sicriu Rona Harner
Sicriul Ronei Hartner, acoperit cu fotografii cu actrița / Foto: Fanatik
01-12-2023
10:45

Cum arată crucea de la mormântul Ronei?

Slujba de înmormântare a Ronei Hartner este pe sfârșite. Deja, crucea care va străjui mormântul actriței a fost scoasă din capelă. O cruce de lemn, simplă.
La ieșirea sicriului din capelă, lumea a aplaudat în semn de respect pentru marea artistă.

Rona Hartner
Rona Hartner este condusă pe ultimul drum / Foto: Fanatik
01-12-2023
10:16

Rona Hartner, înmormântată alături de familia sa

Rona Hartner va fi înmormântată alături de familia sa, în Cimitirul Bellu din București. Locul unde se va odihni pentru totdeauna a fost deja amenajat pentru ca sicriul să fie depus.

Rona Hartner
Rona Hartner va fi înmormântată alături de familie / Foto: Fanatik
01-12-2023
10:03

A început slujba de înmormântare

La ora 12.00, capela în care este ținută slujba de înmormântare a regretatei Rona Hartner a devenit neîncăpătoare. Zeci de oameni s-au înghesuit înăuntru pentru a asista la slujbă.

01-12-2023
09:50

Începe înmormântarea regretatei Rona Hartner

La Cimitirul Bellu din București s-au adunat peste 100 de persoane să o conducă pe ultimul drum pe Rona Hartner. Mai multe coroane au fost stivuite, cu grijă, lângă capela în care a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței. 

Rona Hartner este condusă astăzi pe ultimul drum. Artista este înmormântată în Cimitirul Bellu Catolic din București. Cântăreața și actrița cunoscută în țară cât și în Franța, țara ei adoptivă de ceva ani, a fost răpusă de cancer la doar 50 de ani, iar azi, toți cei care au iubit-o, rude, prieteni, apropiați sau simple persoane își iau „Adio” de la ea.

Rona Hartner este înmormântată azi. Artista, condusă pe ultimul drum

Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie și a avut parte de un priveghi și în Franța, acolo unde a dus lupta cu boala. Familia a decis ca artista să fie înmormântată, totuși, în țara ei, așa că miercuri, pe 29 noiembrie, trupul neînsufleți a ajuns în România, depus la Capela Cimitirului Bellu. FANATIK va prezenta imagini în exclusivitate de la cel mai trist moment, cel al despărțirii de artistă.

ADVERTISEMENT

Vestea morții Ronei Hartner a șocat pe toată lumea, mai ales că vedeta trecuse cu bine și de recentele metastaze la creier. Din nefericire, boala a recidivat în doar câteva săptămâni, după ce în vară și-a recăpătat puterile și chiar a susținut câteva spectacole în Franța.

Rinda Hartner este cea care face toate pregătirile pentru înmormântarea Ronei, alături de fratele ei și restul familiei. Sora Ronei a fost cea care a preluat, de altfel, contul de Facebook al artistei, unde a dat vestea trecerii în neființă plus detaliile legate de înmormântare.

ADVERTISEMENT

„Sunt Rinda. Cu lacrimi în ochi vă scriu să vă dau detalii pentru înhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon către ţara ei iubită. Va fi la capela din Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti de miercuri până vineri la 12:00, când o să o conducem pe ultimul drum să se odihnească alături de strămoşii noştri”, informa sora Ronei Hartner pe Facebook.

Rona, de la extaz la agonie în lupta cu cancerul

Rona Hartner s-a confruntat în ultima perioadă a vieții sale cu un cancer agresiv la plămâni. A triumfat în lupta cu boala de cel puțin două ori, însă afecțiunea, una destul de imprevizibilă, a avut ultimul cuvânt de spus.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, la începutul lunii octombrie, Rona Hartner povestea despre vindecarea ei miraculoasă. Era optimistă, încrezătoare că își va relua spectacolele. Spera că va fi iar în fața oamenilor care au îmbrățișat arta ei.

În interviul pe care ni l-a dat, vedeta a spus că a învins boala ca și cum ar fi ieșit vie dintr-un mormânt. Nici ea și nici apropiații ei nu și-ar fi imaginat ca nemilosul cancer va reveni atât de repede și o va lua de tot.

ADVERTISEMENT

Cântăreața avea speranța că va reveni pe scenă

„După două săptămâni m-am apucat de sport. Merg cinci kilometri pe zi, cel puțin între cinci și nouă kilometri pe zi. E chiar recomandat, așa că aruncați-vă mașinile și mergeți și pe jos! În orice caz, merg foarte mult pe jos.

N-am voie să conduc încă până nu am siguranța că nu mai am nicio metastază pe creier, știi? Deci nu conduc, merg pe jos, înot în fiecare zi. Mai merg și la sală.

Mi-am recăpătat puterile, am și cântat. Am cântat atunci când a venit Papa. Am cântat piesele mele gospel. Am făcut mărturie despre vindecare. Duminica asta, deci alaltăieri, m-a chemat un preot să fac mărturie despre vindecare, despre cum a acționat Dumnezeu în viața mea”, ne spunea Rona Hartner în luna octombrie 2023.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Andreea Bălan și Victor Cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea "s-au despărțit" în aeroport! Ce mesaj a primit artista pe un bilet
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Gulaș cu afumătură și cartofi. Rețeta ardelenească
Gulaș cu afumătură și cartofi. Rețeta ardelenească
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde