Life

Rona Hartner se compară cu Keanu Reeves! Ce a refuzat să facă la vârsta de 22 de ani: „Nu am vrut”

Rona Hartner pledează pentru naturalețe, într-o perioadă în care toată lumea apelează la mici retușuri pentru a arăta bine. Ce i s-a propus la 22 de ani?
04.06.2023 | 12:26
Rona Hartner se compara cu Keanu Reeves Ce a refuzat sa faca la varsta de 22 de ani Nu am vrut
Rona Hartner s-a comparat cu Keanu Reeves. Ce a refuzat cântăreața. Foto: Kanal D/ Tonight Show with Jimmy Fallon
ADVERTISEMENT

Rona Hartner este o artistă asumată din cap până-n picioare! Cântăreața a vorbit despre moda operațiilor estetice, precizând că întotdeauna s-a ferit de intervențiile pentru înfrumusețarea fizicului ei.

Rona Hartner a refuzat să își facă schimbări fizice de dragul celebrității

Vedeta a povestit într-un interviu realizat pentru Teo Show că la vârsta de 22 de ani, i s-a propus să își facă niște schimbări estetice, dar a refuzat.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, dacă accepta compromisurile ce i-au fost puse în față, Rona se numea astăzi cu totul diferit. Artista a spus că i s-a sugera să renunțe inclusiv la numele ei pentru a căpăta și mai multă popularitate.

Muziciana spune că este mândră de ea așa cum a lăsat-o Dumnezeu și că niciodată nu va apela la medicul estetician. Legat de îngrijirea ei corporală, Rona Hartner folosește cel mult o cremă hidratantă pentru față, o dată la câteva zile.

ADVERTISEMENT

Îi place, de asemenea, să stea foarte mult la soare, chiar dacă se alege cu pete uneori.

„La 22 de ani trebuia să fiu modificată și nu m-am modificat. Voiau să îmi schimbe dintele, că am dinții strâmbi. Keanu Reeves are dinții la fel de strâmbi ca ai mei, asta îl face uman.

Au vrut să îmi schimbe numele, unii, ca să fiu star. Nu mi-am schimbat numele, să îmi pun sâni și să am talia mai mică. Efectiv, nu am vrut”, a declarat Rona Hartner la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Îmi place să stau la soare, chiar dacă îmi usucă fața”

Când avea 22 de ani, Rona cântărea doar 48 de kilograme și nu avea un bust generos, dar asta nu a afectat-o în niciun fel. A preferat să rămână cu sânii mici decât să-și pună silicoane.

„La vremea respectivă aveam 48 de kilograme, eram, efectiv platfus, și am preferat să rămân platfus.

ADVERTISEMENT

Mă dau foarte rar cu cremă. Mă dau cu cremă o dată la două zile. Mă spăl pe față cu apă. Stau la soare. Îmi place să stau la soare, chiar dacă îmi usucă fața, dar prefer să fiu bronzată cu pete decât să fiu albă și palidă”, a completat Rona Hartner.

 

ADVERTISEMENT