Life

Ce se întâmplă cu locul de muncă al Roxanei Ciuhulescu de la Survivor România. Are legătură cu sportul

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea Survivor România, în ciuda faptului că deține o funcție importantă la Ministerul Tineretului și Sportului. A renunțat sau nu la serviciu?
21.01.2022 | 15:32
Ce se intampla cu locul de munca al Roxanei Ciuhulescu de la Survivor Romania Are legatura cu sportul
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la ProMotor, care face parte din echipa Faimoșilor din Republica Dominicană, este consilierul ministrului Eduard Novak, nefiind deloc străină la capitolul sport.

Vedeta a plecat la Survivor România pentru a-și depăși limitele, dar nu a renunțat la locul de muncă de la stat, drept urmare contractul de muncă i-a fost suspendat o perioadă.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu poate lipsi aproximativ 6 luni de la serviciu, asta pentru că perioada aceasta nu încasează niciun venit. Este trecută în concediu fără plată.

Roxana Ciuhulescu a renunțat la locul de muncă pentru Survivor România? Care este, de fapt, adevărul

„Are raportul de serviciu suspendat, începând cu data de 10.01.2022”, a declarat o sursă din minister pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu a început să lucreze la Ministerul Sportului în luna august a anului trecut, mărturisind că angajarea sa nu a avut nicio treabă cu lumea politică.

Vedeta de la Survivor România nu este afiliată politic pentru că este un domeniu de activitate care nu i-a plăcut niciodată. În schimb, fosta prezentatoare TV este axată pe sport.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină deține permis de conducere pentru toate categoriile și a încercat foarte multe sporturi de-a lungul anilor. A sărit din elicopter în mare, s-a scufundat la 40 de metri adâncime și a zburat cu avionul supersonic.

De asemenea, Roxana Ciuhulescu a făcut școala de elicoptere, după ce în trecut a fost moderatoarea emisiunii ProMotor, unde a stat 13 ani. Totodată, a fost reporter la „Po­veştiri adevărate” și la emisiunea „La Măruţă”.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu de la Survivor România, pasionată de sport

„Eu nu am nicio afiliere po­li­tică. Politica nu mi-a plăcut nicio­da­tă, nici nu mă pricep la ea şi, în general, nu mă im­plic în lu­cruri pe ca­re nu ştiu să le ges­tionez.

Dar sportul e domeniul meu – am fost şi eu sportiv de per­for­manţă, am ju­cat hand­bal în lotul na­ţional, şi fac sport în continuare.

Și am primit această pro­pu­nere, de a deveni consilier, strict din dragoste pentru sport şi din dorinţa de a face lucruri bune pen­tru sportivi. 

În plus, munca din mi­nis­ter îmi e şi ea de folos, ca să-mi con­serv starea de spirit po­zitivă. Pentru mi­ne, ideea asta, de a ajuta oamenii, în ge­neral, e foarte im­portantă”, spunea în urmă cu câteva luni Roxana Ciuhulescu pentru formula-as.ro.

ADVERTISEMENT