Life
notix pixel id

Ce se întâmplă cu locul de muncă al Roxanei Ciuhulescu de la Survivor România. Are legătură cu sportul

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea Survivor România, în ciuda faptului că deține o funcție importantă la Ministerul Tineretului și Sportului. A renunțat sau nu la serviciu?
21.01.2022 | 15:32
Ce se intampla cu locul de munca al Roxanei Ciuhulescu de la Survivor Romania Are legatura cu sportul
Roxana Ciuhulescu a renunțat la locul de muncă pentru Survivor România? Care este, de fapt, adevărul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la ProMotor, care face parte din echipa Faimoșilor din Republica Dominicană, este consilierul ministrului Eduard Novak, nefiind deloc străină la capitolul sport.

Vedeta a plecat la Survivor România pentru a-și depăși limitele, dar nu a renunțat la locul de muncă de la stat, drept urmare contractul de muncă i-a fost suspendat o perioadă.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu poate lipsi aproximativ 6 luni de la serviciu, asta pentru că perioada aceasta nu încasează niciun venit. Este trecută în concediu fără plată.

Roxana Ciuhulescu a renunțat la locul de muncă pentru Survivor România? Care este, de fapt, adevărul

„Are raportul de serviciu suspendat, începând cu data de 10.01.2022”, a declarat o sursă din minister pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu a început să lucreze la Ministerul Sportului în luna august a anului trecut, mărturisind că angajarea sa nu a avut nicio treabă cu lumea politică.

Vedeta de la Survivor România nu este afiliată politic pentru că este un domeniu de activitate care nu i-a plăcut niciodată. În schimb, fosta prezentatoare TV este axată pe sport.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină deține permis de conducere pentru toate categoriile și a încercat foarte multe sporturi de-a lungul anilor. A sărit din elicopter în mare, s-a scufundat la 40 de metri adâncime și a zburat cu avionul supersonic.

De asemenea, Roxana Ciuhulescu a făcut școala de elicoptere, după ce în trecut a fost moderatoarea emisiunii ProMotor, unde a stat 13 ani. Totodată, a fost reporter la „Po­veştiri adevărate” și la emisiunea „La Măruţă”.

ADVERTISEMENT

Roxana Ciuhulescu de la Survivor România, pasionată de sport

„Eu nu am nicio afiliere po­li­tică. Politica nu mi-a plăcut nicio­da­tă, nici nu mă pricep la ea şi, în general, nu mă im­plic în lu­cruri pe ca­re nu ştiu să le ges­tionez.

ADVERTISEMENT

Dar sportul e domeniul meu – am fost şi eu sportiv de per­for­manţă, am ju­cat hand­bal în lotul na­ţional, şi fac sport în continuare.

Și am primit această pro­pu­nere, de a deveni consilier, strict din dragoste pentru sport şi din dorinţa de a face lucruri bune pen­tru sportivi. 

În plus, munca din mi­nis­ter îmi e şi ea de folos, ca să-mi con­serv starea de spirit po­zitivă. Pentru mi­ne, ideea asta, de a ajuta oamenii, în ge­neral, e foarte im­portantă”, spunea în urmă cu câteva luni Roxana Ciuhulescu pentru formula-as.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE