Life

Roxana Dobre, ieșire furioasă după ce biserica nu i-a recunoscut căsătoria cu Florin Salam: „În ce lume putem trăi…”

Soția lui Florin Salam este furioasă după ce biserica nu a recunoscut căsătoria lor. Roxana Dobre a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care explică motivele supărării sale.
22.06.2022 | 15:30
Roxana Dobre iesire furioasa dupa ce biserica nu ia recunoscut casatoria cu Florin Salam In ce lume putem trai
Roxana Dobre este furioasă după ce biserica nu a recunoscut căsătorie cu Florin Salam. Foto Viva
ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Salam este furioasă după ce biserica nu le-a recunoscut căsătoria. Aceasta a reacționat pe rețelele de socializare.

De ce este furioasă Roxana Dobre

Florin Salam și aleasa inimii lui, Roxana Dobre, s-au căsătorit pe data de 1 iunie 2022. Au avut parte de ziua perfectă pe care și-au dorit-o alături de cei dragi, dar biserica nu le-a recunoscut căsătoria.

ADVERTISEMENT

”La noi a fost păcat binecuvântarea în biserică miercurea. În ce lume putem trăi…”, a scris Roxana Dobre pe Instagram.

Acum, soția lui Florin Salam a reacționat după ce biserica nu a recunoscut căsătoria lor, din cauza faptului că a avut loc miercurea, care este zi de post.

ADVERTISEMENT

Căsătoria lui Florin Salam cu Roxana Dobre nu a fost recunoscută

Reacția Roxanei Dobre a venit după ce în presă au apărut informații despre un preot care a fost prins în pat cu un tânăr.

Este vorba despre Marian Ene, un preot paroh, care a fost prins în pat cu un adolescent în vârstă de 16 ani.

ADVERTISEMENT

După ce a aflat de această veste, Roxana Dobre s-a arătat furioasă, pentru că lor nu le-a fost recunoscută căsătoria, în timp ce preoții comit păcate mult mai grave.

Preotul Eugen Tănăsescu a fost cel care a explicat de ce nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre nu este recunoscută.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că a avut loc la o biserică pirat, cei doi au fost cununați de un preot care a fost exclus din biserică, iar ceremonia a avut loc miercurea.

„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la o biserică pirat. Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisari în Arhiepiscopia noastră și a fost caterisit pentru motive disciplinare, iar el continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios.

E un fel de piraterie în Biserica Ortodoxă, tot ce nu se poate face în Biserica Ortodoxă se trezește domnul respectiv că se poate. Ce face el nu face parte din niciun cult recunoscut.

Așa-zisa slujbă nu are valoare canonică și spirituală”, a explicat preotul Eugen Tănăsescu la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT