Life

Roxana Ghiță, adevărul despre Survivor România. Ce s-a întâmplat, de fapt, în echipa Războinicilor

18.03.2021 | 07:32
Roxana Ghita adevarul despre Survivor Romania Ce sa intamplat de fapt in echipa Razboinicilor
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță a spus adevărul despre „Survivor România” și despre ce s-a întâmplat în echipa Războinicilor, din care a făcut parte până a fost eliminată din cauza problemelor medicale. Roșcata a făcut declarații neașteptate despre băieții din echipă.

Deși a fost una dintre cele mai apreciate concurente din echipa albastră, Roxana nu a putut merge mai departe din cauza condiției medicale, care nu i-a mai permis să participe în continuare la reality show.

ADVERTISEMENT

Tânăra a vorbit despre relațiile dintre fete și băieți, care nu erau la fel de tensionate ca în echipa Faimoșilor, unde s-au format două tabere. Roxanei Ghiță nu îi ăare rău că Musty a fost eliminat, pentru că îl considera „veriga toxică” a echipei.

Roxana Ghiță, adevărul despre Survivor România. Ce s-a întâmplat, de fapt, în echipa Războinicilor

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, alături de Simona Hapciuc, Roxana Ghiță a vorbit despre certurile din echipa Războinicilor și despre relația cu foștii ei colegi. Tânăra consideră că eliminarea lui Musty a fost una corectă și a amintit de un episod de ceartă între fratele lui Kamara și Alin Sălăjean.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au existat tensiuni între mebrii echipei, acestea nu au fost la fel de intense ca la Faimoși, unde fetele și băieții erau împărțiți în două tabere.

„Era mai bun pe traseu, a mai evoluat, să zicem puțin. Nu putea să se concenteze, se enerva ușor, dar și-a îmbunătățit jocul. Nu sunt tristă că a ieșit Musty, e veriga toxică. 

ADVERTISEMENT

Băieții de la noi chiar ne-au respectat. Ne uitam la certurile Faimoșilor și nu ne venea să credem.
Eu în seara în care Musty și Alin eram la spital. Mi se pare că nu a facut atât de multe lucruri pe cât se laudă.

El ne-a ajutat în primele două săptamâni, dar apoi nu a mai contribuit atât de mult. El nu a pus pereți, noi toți știam să tăiem cocos. Nu stătea degeaba, dar tot timpul făcea lucruri pe care și noi știam să le facem. Alin se ducea, tăia lemne, ajuta să facem uscătorul, a săpat nisip cu mâinile.

ADVERTISEMENT

Tăiatul cocosului era monopolizat de Musty, iar făcutul focului era monopolizat de Sorin, iar apoi ne scoteau ochii. Mi-a povestit Andrei după ce m-am întors de la spital că Alin și Musty s-au certat ca două femei”, a declarat Roxana Ghiță la „Teo Show”.

Roxana Ghiță
Roxana Ghiță a vorbit despre foștii colegi din echipa Războinicilor. Sursa foto: captură YouTube/ Colaj: Fanatik

Roxana Ghiță, eliminată de la Survivor România 2021 din cauza problemelor medicale

Daniel Pavel a făcut un anunț trist pentru echipa Războinicilor și i-a anunțat că Roxana Ghiță va părăsi Republica Dominicană din cauza stării de sănătate, iar tânăra a ținut să le adreseze colegilor câteva cuvinte înainte de a pleca.

„Sunt emoționată și șocată, tremur toată. Văd că s-a făcut echipa mai mare. Bun venit celor noi Războinici. Mă simt foarte copleșită de multe sentimente și mă simt tristă. Mă simt câștigată, am câștigat o echipă pe care nu o aveam. Îi iubesc pe oamenii ăștia foarte tare și o să-mi fie dor de ei”, spunea Roxana Ghiță.

ADVERTISEMENT